Skip to main content

Skidresa till Italien - Val di Fiemme-Predazzo (Hotel Montanara)

I snart 20 år har vi kört till Predazzo v. 8, de senaste två åren har vi varit två fullastade bussar. Vi bor på Hotel Montanara (www.hotelmontanara.com/en/) som är ett mycket bra 3-stjärnigt hotell i den charmiga staden Predazzo. På hotellet finns bland annat restaurang, bar, lounge, bastu, spa och mycket god mat. Alla rum är utrustade med dusch/bad, wc, telefon och tv.
På 10 minuter tar ”Lilla Tåget” oss till skidområdet Latemar (www.latemar.it) med massor av härliga välpreparerade pister! 
Val di Fiemme/Obereggen består av 53 liftar, 80 nedfarter och 140 km preparerad pist. Ett fantastiskt skidområde med mycket att upptäcka och uppleva! 
Val di Fiemme ingår  även i det mer välkända Dolomiti Superski (www.dolomitisuperski.com) som består av totalt 12 olika dalar, 40 byar och smått ofattbara 1180 km pist med totalt 460 liftar! Ett av världens största skidområde!  Vi fortsätter med succén Skidsafari! Fyra dagar kör vi med vår egen buss till tre skidområden som ingår i Dolomiti Superski.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Fredag

  Uppsamling på förmiddagen och vidare över Öresundsbron. Därefter går resan via de danska öarna till färjeläget i Danmark. Vi åker med färjan från Gedser till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god buffé (pris ca 300 kr, OBS. beställes vid bokning av resa) och handla till bra priser. Sedan åker vi på tyska autobahn och gör lämpliga stopp för mat och kaffe. Efter kvällsrasten släcker vi ner i bussen och somnar skönt i de fällbara och sköna stolarna. Bussen köres av 2 rutinerade yrkesförare och stannar under natten endast för förarbyte.

 • Lördag

  På morgonen är vi framme i Predazzo. Vi lastar in väskorna, äter en god frukost på hotellet (ingår) och fixar skidutrustning. De förbeställda liftkorten ligger på hotellet, så redan på förmiddagen kan vi vara ute i de härliga pisterna. Information och beställning av liftkort kommer att skickas ut några veckor innan resans avgång. På eftermiddagen får vi tillgång till våra rum och på kvällen njuter vi av veckans första middag och av att vara i Bella Italia!

 • Söndag-Torsdag

  Underbar skidåkning i välpreparerade pister! Sol och snö varvat med god mat och trevlig gemenskap. Fyra dagar under vår vistelse åker vi med vår egen buss till tre skidområden. En dag till Canazei, för att åka runt berget Sella Ronda (www.sella-ronda.info) och två dagar åker vi till fina skidområdet San Pellegrino www.bergfex.com/passo-pellegrino-fassatal. Givetvis åker vi även en dag till skidområdet Cermis med den berömda Kallabacken i Cavalese.

 • Fredag-Lördag

  Observera att vi har våra rum hela fredagen och kan njuta av skidåkning även denna dag. På kvällen äter vi sista gemensamma middagen på hotellet och därefter sätter vi oss bekvämt i bussen för att åka hemåt. Vi gör ett kort stopp utmed resvägen för kvällstoalett och under natten stannar vi endast för förarbyte och anländer till färjeläget i Rostock på morgonen. Ombord på färjan finns möjlighet att äta en god frukostbuffé (pris ca 250 kr, OBS. beställes vid bokning av resa). Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige tidig lördagseftermiddag, efter en härlig skidsemester i ”Bella Italia”!!

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Kivik Torget 09:30
Simrishamn Godsmagasinet 09:50
Hagestad Gamla Mälarhusv.164 10:00
Ystad Industrigatan, vid f.d. militärparkeringen 10:30
Skurup E65-rasten 11:00
Svedala Svedala, Circle K 11:25
Malmö Malmö Arena, Arenagatan 11:45

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Frukostbuffé hemresa barn Barn upp till 13 år.
  Pris: 125:-
 • Frukostbuffé hemresa Rostock-Gedser Vi åker färja mellan Rostock och Gedser, ombord finns det möjlighet att äta en god frukostbuffé. Detta beställes vid bokning av resa.
  Pris: 250:-
 • Lunchbuffé utresa barn Barn upp till 13 år.
  Pris: 125:-
 • Lunchbuffé utresa Gedser-Rostock Vi åker färja mellan Gedser och Rostock, ombord finns det möjlighet att äta en god lunchbuffé. Detta beställes vid bokning av resa.
  Pris: 300:-

Rumsval och övrigt

 • Fyrbäddsrum -500:-
 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum 1 900:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/2BussSkidresa till Italien vecka 8 - Val di Fiemme-Predazzo Hotel MontanaraMer än 811 595:-Boka
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup