Skip to main content

Skidresa till Österrike - Pfunds/Samnaun-Ischgl

Redan nu kan du boka dig till skidresan v. 8 - 2025. Vi bor på Posthotel Pfunds (www.post-pfunds.at) som är ett mycket bra, nyrenoverat och centralt 3-stjärnigt hotell i den charmiga byn Pfunds. På hotellet finns bland annat restaurang, bar, lounge och spa. I spaet finns det pool, bastu, aromatiskt ångbad, infraröd kabin och infraröda solstolar. Alla rum är utrustade med dusch/bad, wc, telefon, WiFi och tv.
Gratis skidbus till Nauders och Samnaun-Ischgl avgår precis utanför hotellet. Underbara Samnaun-Ischgl anses vara ett av de bästa skidområderna i Alperna med 239 km pister och 45 liftar i både Österrike och Schweiz. 
OBS. Pass måste medtagas varje dag när man passerar gränserna i de olika länderna! 
Det finns även de två större liftkorten Ski 6 och Snowcard Gold som erbjuder obegränsat med skidåkning. 
Ski 6 - De sex skidområdena Nauders, Kaunertaler Gletscher, Serfaus-Fiss-Ladis, Fendels och Venet erbjuder tillsammans 350 kilometer pister.
Snowcard Gold – Med bara ett kort kan du njuta av cirka 365 kilometer pister i skidområdena Nauders, Kaunertaler Gletscher, Fendels och Skiarena Samnaun-Ischgl.
Skiduthyrningen och skidskolan Sport Monz finns mittemot hotellet. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Fredag

  Uppsamling vid lunchtid och vidare över Öresundsbron. Därefter går resan via de danska öarna till färjeläget i Danmark. Vi åker med färjan från Gedser till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god buffé (pris ca 300 kr, OBS. beställes vid bokning av resa) och handla till bra priser. Sedan åker vi på tyska autobahn och gör stopp för toalett samt tandborstning. Efter kvällsrasten släcker vi ner i bussen och somnar skönt i de fällbara och sköna stolarna. Bussen köres av 2 rutinerade yrkesförare och stannar under natten endast för förarbyte.

 • Lördag

  På morgonen är vi framme i Pfunds. Vi lastar in väskorna, äter en god frukost på hotellet (ingår) och fixar skidutrustning. De förbeställda liftkorten ligger på hotellet, så redan på förmiddagen kan vi vara ute i de härliga pisterna. Information och beställning av liftkort kommer att skickas ut några veckor innan resans avgång. På eftermiddagen får vi tillgång till våra rum och på kvällen njuter vi av veckans första middag och av att vara i gemytliga Österrike!

 • Söndag-Torsdag

  Underbar skidåkning i välpreparerade pister! Sol och snö varvat med god mat och trevlig gemenskap.

 • Fredag-Lördag

  Observera att vi har våra rum hela fredagen och kan njuta av skidåkning även denna dag. På kvällen äter vi sista gemensamma middagen på hotellet och därefter sätter vi oss bekvämt i bussen för att åka hemåt. Vi gör ett kort stopp utmed resvägen för kvällstoalett och under natten stannar vi endast för förarbyte och anländer till färjeläget i Rostock på morgonen. Ombord på färjan finns möjlighet att äta en god frukostbuffé (pris ca 250 kr, OBS. beställes vid bokning av resa). Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige tidig lördagseftermiddag, efter en härlig skidsemester!

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hagestad Gamla Mälarhusv.164 12:45
Ystad Industrigatan, vid f.d. militärparkeringen 13:15
Skurup E65-rasten 13:45
Svedala Svedala, Circle K 14:10
Malmö Malmö Arena, Arenagatan 14:30

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Frukostbuffé hemresa barn Barn upp till 13 år.
  Pris: 125:-
 • Frukostbuffé hemresa Rostock-Gedser Vi åker färja mellan Rostock och Gedser, ombord finns det möjlighet att äta en god frukostbuffé. Detta beställes vid bokning av resa.
  Pris: 250:-
 • Lunchbuffé utresa barn Barn upp till 13 år.
  Pris: 125:-
 • Lunchbuffé utresa Gedser-Rostock Vi åker färja mellan Gedser och Rostock, ombord finns det möjlighet att äta en god lunchbuffé. Detta beställes vid bokning av resa.
  Pris: 300:-

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Fyrbäddsrum 0:-
 • Trebäddsrum 0:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/2BussSkidresa till Österrike - Pfunds/Samnaun-IschglMer än 813 695:-Boka
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup