Skip to main content

Berlin

Häng med till underbara Berlin, Tyklands huvudstad, som har så mycket att erbjuda. Vi bor mycket centralt på 4-stjärniga ABBA Hotel, endast 200 meter från Kurfürstendam. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och gör ett stopp för Hagestadkaffe. Nybryggt kaffe och ost-och skinksnitt finns att köpa ombord på bussen. Vi fortsätter på de danska öarna till färjeläget i Gedser. Färjan till Rostock tar knappt 2 timmar. OBS. Här finns möjlighet att njuta av en stor dansk lunchbuffé inkl. öl, vin, vatten och kaffe, pris 300:- sv.kr. - beställes vid bokning av resan OBS. Vi gör ett eftermiddagsstopp på vägen till Berlin och efter en kort orienterande rundtur checkar vi in på mycket centrala 4-stjärniga ABBA Hotel.

 • Dag 2

  Stor frukostbuffé. Därefter erbjuds en 3 timmars stadsrundtur med vår egen buss, då vi får se det mesta av vad Berlin kan erbjuda. Rundturen avslutas med en god lunch bestående av världens godaste revben och glass till efterrätt (dryck tillkommer).
  Pris för stadsrundturen inkl. 2-rätterslunch: 40 euro. Eftermiddagen och kvällen är fri för egna upplevelser i den pulserande staden.

 • Dag 3

  Ännu en stor frukostbuffé, innan vi tar plats i vår fina buss och beger oss mot Rostock, för att shoppa på Bordershop. Därefter väntar färjeöverfarten tillbaka till Gedser och även idag finns möjlighet att njuta av en stor dansk lunchbuffé inkl. öl,vin,vatten och kaffe. OBS. beställes vid bokning av resan. Milen genom Danmark går snabbt och via Öresundsbron är vi tillbaka på resp. hemorter efter en härlig weekend i Berlin.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hagestad Gamla Mälarhusv.164 04:55
Borrby Kiosken 05:00
Skillinge Torget 05:10
Simrishamn Godsmagasinet 05:25
Gärsnäs Kiosken 05:45
Smedstorp Korset hållplats 05:50
Tomelilla Järnvägsstationen 06:05
Ystad Industrigatan vid militärparkeringen 06:30
Skurup E65-rasten 06:55
Svedala Svedala Circle k 07:10
Malmö Malmö Arena, Arenagatan 07:25

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Lunchbuffé hemresa Vi åker färja mellan Rostock och Gedser. Ombord finns det möjlighet att äta en god lunchbuffé. Detta beställes vid bokning av resa.
  Pris: 300:-
 • Lunchbuffé utresa Vi åker färja mellan Gedser och Rostock, ombord finns det möjlighet att äta en god lunchbuffé. Detta beställes vid bokning av resa.
  Pris: 300:-

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum 1 200:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
13/9BussBerlinMer än 83 995:-Boka
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup