Skip to main content

Florida och Karibien-kryssning 2025

Fly kylan, vintern och mörkret tillsammans med oss till underbara Florida och Karibien! Vi inleder resan med 2 nätter i Fort Lauderdale på hotel Oceanside Inn, några kvarter från den inbjudande strandpromenaden som följer Atlantens finaste sandstrand i flera kilometer.
Därefter väntar en fantastisk 11-dagarskryssning på lyxiga 5-stjärniga fartyget Celebrity Eclipse. Under dessa dagar kopplar vi av och njuter av god mat, shower och underhållning i världsklass samt sol o bad. Utsides balkonghytter, WiFi och dryckespaket Classic ingår!
Vi gör olika strandhugg på British Virgin Islands, Antigua, Barbados, St. Lucia och St. Kitts.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup. Vårt SAS plan lyfter kl. 13.30. Mat ingår på flyget, dryck tillkommer. Vi beräknas landa i Miami kl. 17.55, lokal tid. Vår egen reseledare är med under hela resan och i Miami väntar vår svensktalande guide på oss med en buss som tar oss till Best Western Hotel Oceanside Inn i Fort Lauderdale.

 • Dag 2

  Dagen är fri för egna upplevelser. Hotellets pool o solstolar kanske lockar eller varför inte en härlig långpromenad längs den fina strandpromenaden bort till Bubba Gumps räkrestaurang? En tur med hjulångare på Fort Lauderdales kanaler är också en trevlig upplevelse.

 • Dag 3

  Sovmorgon, frukost och utcheckning. Därefter beger vi oss till världens största kryssningshamn ”Port Everglades” i Fort Lauderdale. Här checkar vi in på ett av Celebrity Cruises lyxiga fartyg Eclipse (www.celebritycruises.com). Ombord spelas härlig musik och champagneglasen klirrar muntert när vi skålar! Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, d v s STOR frukostbuffé, lunchbuffé och middag, Classic dryckespaket, samt WiFi. Vi kastar loss kl. 15.30 till tonerna av Live-musik.

 • Dag 4-12

  Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord kan man köpa utflykter till de olika öarna och på dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter, såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring poolområdet finns gott om
  solstolar och för den som vill hålla sig i form finns ett gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i spa-avdelningen (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot?

 • Dag 13

  På morgonen lägger vi till i Fort Lauderdale. Här väntar en buss och vi gör en intressant stadsrundtur i Miami tillsammans med vår svensktalande lokalguide. I Miami Beach gör vi ett stopp på berömda Oceandrive för shopping och lunch på egen hand innan vi samlas igen för att åka till Miami flygplats. Vi flyger med SAS direkt till Köpenhamn och planet lyfter kl. 20.00. Mat ombord ingår tillbaka till Europa, dryck tillkommer.

 • Dag 14

  Vi landar på förmiddagen i Köpenhamn. Vår buss väntar på oss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige, efter en fantastisk och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hagestad Gamla Mälarhusv.164 07:10
Borrby Kiosken 07:15
Skillinge Torget 07:25
Simrishamn Godsmagasinet 07:40
Gärsnäs Järnvägsstationen 07:55
Tomelilla Järnvägsstationen 08:15
Ystad Industrigatan, vid f.d. militärparkeringen 08:35
Skurup E65-rasten 08:55
Svedala Svedala, Circle K 09:10
Malmö Malmö Arena, Arenagatan 09:30

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/1KastrupFlorida och Karibien-kryssningMer än 846 100:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup