Skip to main content

Om Hagestad Touring

1996 är året då Hagestad Touring blev inregistrerat  som enskild firma av Georg Nilsson. Bussar hyrdes av BussPersson där Georg också var anställd som chaufför.

1999 inköptes den första bussen och den enskilda firman Hagestad Touring ombildades till aktiebolag och samtidigt blev Anne-Marie Nordin Nilsson delägare.

2001 införskaffades ännu en buss och samtidigt anställdes en chaufför på heltid och på kontoret utökades personalstyrkan med en heltid och en halvtid.

2012 kom även flygresor på reseprogrammet och kryssningar i Karibien blev ett lyckat koncept som lockade många genom åren trogna gäster.

2019 beslöt vi att gå ner till en buss och en lyckad försäljning gav ett överskott som räddade oss genom pandemiåren.

Vi fortsätter med en buss och hyr in bussar från våra samarbetspartners när så behövs. På kontoret jobbar Johanna Georgsdotter Nilsson, det hörs på namnet vem som är far till henne eller hur?
Hennes tjänst är kombinerad med reseledaruppdrag så det finns chans att du/ni möter henne på någon av våra resor.

Georg drivs fortfarande av sin passion för bussresor och det är oftast honom du möter på bussen men övriga chaufförer som kör för oss är Ronny Jönsson, Henrik Nilsson, Sune Johansson och Peter Mårtensson.

Anne-Marie, Georgs fru åker gärna som reseledare och har även hand om företagets ekonomi. Andra reseledare som åker för oss är Eva Basilewski, Eva Jantzen och Karin Erlandsson.

Vårt kontor har bemanning måndag-torsdag 09.00-13.00

Våra resor ligger bokningsbara på vår hemsida om du önskar boka utanför kontorstid.

Vi hoppas att få se dig på någon av våra resor.

Välkommen ombord!

 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup