Skip to main content

London med ABBA Voyage

Följ med oss till London, en stad som erbjuder något för alla, runt varje hörn finns det något att se och upptäcka! Resan innehåller bland annat en stadsrundtur med lokalguide, möjlighet till fri tid med shopping etc men framförallt så får vi uppleva ABBA Voyage som är en virtuell konsert. 
Konserten har virtuella avatarer, som presenterar gruppmedlemmarna som de såg ut 1977. Konserten hålls i en specialbyggd arena i Queen Elizabeth Olympic Park i London. Officiellt benämnd som ABBA Arena.

Bra att veta
Passkopior ska vara oss tillhanda i samband med bokning.
Passet ska vara giltigt 6 månader efter hemkomst.
Glöm inte att ta med adapter.
Bagagevikt: 23 kg incheckat och 10 kg handbagage per person. 
Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup där vi tar British Airways flyg kl. 10.30. Vi landar på Heathrow kl. 11.40 (lokal tid). Där väntar vår svensktalande lokalguide och buss på oss. På vägen till hotellet får vi information om London och om omgivningarna vi passerar. Därefter checkar vi in på vårt hotell Copthorne Tara Hotel Kensington. Hotellet är beläget i Kensington, ett område som är känt för sina fina radhus och de vackra anlagda trädgårdarna i Kensington Gardens. Det finns även gott om butiker och muséer att besöka. På kvällen får man upptäcka London på egen hand. I priset ingår tunnelbanekort som gör det lättare att ta sig runt i staden.

 • Dag 2

  Sovmorgon och frukost. För- och eftermiddagen är fri för egna upplevelser. Vi samlas på kvällen för att ta oss gemensamt med tunnelbana till ABBA Arena, konserten börjar kl. 19.45. Upplyfta och lyckliga över härlig sång och musik kan man antingen bege sig hemåt till hotellet eller ge sig ut i Londons nattliv!

 • Dag 3

  Sovmorgon och frukost. Hela dagen är fri för egna upplevelser. Kanske besöka Westminster Abbey och Houses of Parliament, strosa runt i Notting Hill eller shopping? Finns något för alla i storstaden.

 • Dag 4

  Sovmorgon och frukost.
  Vi beger oss till Heathrow med buss för att ta flyget kl. 16.10 till Kastrup. När vi landar kl. 19.05 väntar vår buss på oss. Via Öresundsbron är vi åter i Sverige efter en minnesrik och härlig resa till London.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hagestad Gamla Mälarhusv.164 05:30
Borrby Kiosken 05:35
Skillinge Torget 05:45
Simrishamn Godsmagasinet 06:00
Gärsnäs Järnvägsstationen 06:15
Tomelilla Järnvägsstationen 06:35
Ystad Industrigatan, vid f.d. militärparkeringen 06:55
Skurup E65-rasten 07:15
Svedala Svedala, Circle K 07:30
Malmö Malmö Arena, Arenagatan 07:50

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum 3 100:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/11KastrupLondon med ABBA Voyage811 595:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup