Skip to main content

Teaterweekend med Änglagård 9 februari

Nyinsatt!
Colin Nutleys film Änglagård med Helena Bergström och Rickard Wolff i huvudrollerna hade premiär 1992 och blev genast en stor succé. Nu ger vi dig möjligheten att uppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen. 
Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet för Fannys jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogne,  extravaganta följeslagare Zack lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt in i de västgötska skogarna. Deras storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor hos byborna men även skapar nya, livslånga band.
I Änglagård återförenas Sveriges stora musikalstjärnor Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Som Fanny ser vi Tuva B Larsen och hennes trogne följeslagare spelas av Lindy Larsson. Ve ser också erfarna musikalartisetr och folkkära skådespelare såsom Fredrik Lycke, Sofia Pekkari, Per Svensson och Glemmingetösen Caroline Gustafsson tillsammans med stor ensemble och levande orkester.
Våra biljetter är kategori B på balkong.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1

    Efter uppsamling i Skåne följer vi E4-an norrut och stannar för förmiddagskaffe och lunchrast. På sena eftermiddagen är vi framme i Stockholm och checkar in på Scandic Grand Central på Kungsgatan. Middag på egen hand.

  • Dag 2

    Sovmorgon, stor frukostbuffé och ledig tid för shopping, sightseeing, museibesök eller annat som lockar. Musikalen Änglagård börjar kl. 15.00 och Oscarsteatern ligger tvärs över gatan. Middag på egen hand efter föreställningen.

  • Dag 3

    Sovmorgon, stor frukostbuffé och därefter inlastning och avresa hemåt. Stopp för lunch och eftermiddagskaffe, innan vi är åter i Skåne efter en härlig helg i Stockholm.