Skip to main content

"Sommarspecial" Berlin

En härlig minisemester till underbara 
Berlin! Staden som erbjuder allt! Historia, kultur, shopping och nöjen. Missa inte detta! Boka dig idag! 
Till ett fantastiskt pris! Vi bor centralt på 4-stjärniga Hotel Park Inn vid Alexanderplatz i f.d. Östberlin.
Kan det bli bättre?

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Utresa

  Efter uppsamlingen åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe (Hagestadkaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunch inkl. öl, vin, kaffe m. m. ( pris 275 sv. kr. OBS. beställes vid bokning av resan) Resan fortsätter på tyska autobahn och vi gör ett kort eftermiddagsstopp för kaffe och bensträckare, innan vi rullar in i Berlin och gör en liten rundtur i den pulserande staden. Incheckning på fina och centrala Hotel Park Inn vid Alexanderplatz. Middag arrangeras på Berlin Hofbräuhaus - för de som önskar (OBS. beställes vid bokning av resa, pris ca 25€ exkl. dryck).

 • Dag 2: Guidad stadsrundtur och 2-rättersmiddag

  Sovmorgon. Stor frukostbuffè. Kl.10.00 erbjuds en stor guidad stadsrundtur med vår egen buss, då vi bl.a. får se Unter den Linden, Brandenburger Tor, Riksdagshuset, Check Point Charlie , Potsdamer Platz, East Side Gallery och mycket mer. Vi avslutar med att äta världens godaste revben med glass till efterrätt på en trevlig restaurang. Pris för stadsrundturen inkl. 2-rättersmiddag 35 euro. OBS. Beställes vid bokning av resan.
  Eftermiddagen och kvällen är fri för sightseeing, muséebesök och shopping.

 • Dag 3: Shopping och hemresa

  Stor Frukostbuffé och avresa mot Rostock. Vi stannar på Scandlines välsorterade Bordershop för att inhandla öl, vin och annat som kan locka och tar färjan kl 13.30 tillbaka till Gedser. Även idag kan man förboka den fina buffén ombord (pris ca 275 kr, OBS. beställes vid bokning av resa). På kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig tur till underbara Berlin.

Karta