Julshoppingresa till Stralsund

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1

    Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god dansk buffé inkl öl, vin, kaffe m m (cirka 275 kr, OBS! Måste beställas vid bokning av resa) och handla till bra priser. Vi åker av färjan i Rostock och beger oss till Hansecenter, ett shoppingcenter med flera olika butiker. Därefter åker vi vidare mot ett julpyntat Stralsund. Incheckning på centrala Intercity Hotel på sena eftermiddagen. Gemensamt äter vi en god tvårättersmiddag på en mycket trevlig restaurang, detta ingår i resans pris. Dryck tillkommer.

  • Dag 2

    Sovmorgon och stor frukostbuffé. Hela dagen är fri. Stralsund är en välbevarad och vacker hansastad. En stad som har många minnen från den svenska storhetstiden och är med på Unescos världsarvslista. Den stämningsfulla julmarknaden börjar vid Alter Markt, där det gotiska rådhuset står och slutar vid Neuer Markt. Under de stora valven i Rådhuset har konsthantverkare och konstnärer ställt ut sina verk, mycket fint att titta på och faller något en i smaken kan man alltid slå till. Flera trevliga butiker finns det också för den som är extra shoppingsugen.

  • Dag 3

    Sovmorgon, frukostbuffé och utcheckning. Vi säger Auf Wiedersehen till Stralsund för den här gången och beger oss tillbaka till Rostock. Vi hinner med gränshandel på Bordershop innan vi åker ombord på färjan. Även idag kan man förboka den fina buffén ombord (cirka 275 kr, OBS! Måste beställas vid bokning av resa). Mot kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig tur till Stralsunds fina julmarknad!

Resekalender
15/3Mitt om nattenfrån 1 695:-
25/3Bordershop - plusfrån 750:-
27/3Burg/Bordershop - plusfrån 800:-
9/4Bordershop - plusfrån 750:-
29/4Bordershop - plusfrån 750:-
Kontakta oss