Skip to main content

Bohuslän med Kosteröarna och Marstrand

Häng med på denna härliga 4-dagarsresa till Sveriges framsida! Vi bor 3 nätter på 4-stjärniga Spahotellet Bohusgården i Uddevalla. Här njuter vi av god mat, vacker miljö och inte minst av spa-, pool och relaxområdet på förmiddagen dag 2.  Vi gör trevliga utflykter till Hunnebostrand, Smögen, Kosteröarna och besöker Marstrand med Carlstens fästning på hemresan.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Efter uppsamling beger vi oss norrut och stannar på Glumslövs Backar för kaffe o toalettstopp. Därefter följer vi E 6:an och gör ett stopp för lunch utmed vägen. Mätta och belåtna fortsätter vi sedan förbi Göteborg, följer Göta Älv och åker över den imponerande Tjörnbron, för att njuta av vacker natur på såväl Tjörn som Orust. På eftermiddagen besöker vi en trevlig butik och passar på att dricka eftermiddagskaffe, innan vi åker vidare till Bohusläns största stad, Uddevalla, och checkar in på fina Hotel Bohusgården, www.bohusgarden.se. Kanske lockar en härlig promenad på den av Vägverket prisade Strandpromenaden. Det spektakulära trädäcket smyger sig runt branta bergsväggar längs havslinjen. Middag.

 • Dag 2

  Vi njuter av en god frukostbuffé och hela förmiddagen är fri för spa och bad, promenad på trädäcket eller bara koppla av på hotellet. Vid lunchtid tar vi plats i bussen för att åka till fina Hunnebostrand och mysiga Smögen. Här kan vi beundra alla tjusiga båtar och sätta oss ner för att ta en en öl eller kaffe. En vandring på bryggan är ju nästan ett måste. Vi stiger ombord på M/S Soten som tar oss med på en guidad tur på Sotenkanalen. Ombord njuter vi av en god Västkustbuffé som ingår i resans pris. Därefter återresa till Uddevalla med vår buss.

 • Dag 3

  Frukost och avresa med bussen till Strömstad. Vi stiger ombord på nästa båt som tar oss ut till välkända Kosteröarna. Vi åker en rundtur med Kostertåget och stannar för lunch på Kostergården (ingår). På eftermiddagen åker vi båt från Ekenäs tillbaka till Strömstad och vidare med bussen tillbaka till hotellet. Middag.

 • Dag 4

  Vi säger på återseende till vårt hotell och styr bussen söderut mot Marstrand. Efter den korta färjeöverfarten ingår en mycket intressant guidad rundvisning av Carlstens fästning. Därefter sätter vi oss på ett café och njuter av en god räkmacka med kaffe . På eftermiddagen återvänder vi till fastlandet och följer E 6:an för att göra ett stopp utmed vägen. Vi är tillbaka i Skånepå kvällen efter en skön, avkopplande och innehållsrik resa till ett av Sveriges vackraste landskap!

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hagestad Gamla Mälarhusv.164 07:30
Skillinge Torget 07:45
Simrishamn Godsmagasinet 08:00
Gärsnäs Järnvägsstationen 08:15
Tomelilla Järnvägsstationen 08:35
Ystad Industrigatan f d militärpark 08:55
Skurup E-65 rasten 09:15
Svedala Circle K 09:35
Malmö Jägersro Travbanan 09:55
Lund Lund södra Circle K 10:15
Landskrona Milstolpen 10:45

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum 1 350:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/8BussBohuslän med Kosteröarna och MarstrandMer än 86 995:-Boka
Resekalender
12/6Dejlige Danmarkfrån 1 395:-
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup