Grupper och föreningar

Tack!
Vi är väldigt glada och tacksamma för alla grupper och föreningar som väljer att åka med oss. Vi gör allt vi kan för att just er resa ska bli som ni önskar.

Offerter och önskemål
Naturligtvis lägger vi upp resan efter era önskemål och kommer gärna med förslag och idéer, både för resor inom Sverige och resten av Europa. Allt från dagsresor till långresor. Ni kan även reservera att antal platser för er grupp eller förening på våra ordinarie resor.

Vår långa erfarenhet av bussresor gör att vi kan hjälpa och råda er, så att resan blir så bra som möjligt.

Offerter och förslag kan ni be om via telefon 0411 - 52 41 75 mån - tors kl 09.00 - 17.00, fre kl 09.00 - 16.00 eller via e-post på info@hagestadtouring. Det går även bra att boka in ett möte.

Våra bussar
Vi är stolta över våra två lyxutrustade, fräscha bussar med extra benutrymme på alla sittplatser, nykokt "riktigt" kaffe, toalett som alltid är öppen under färd samt sköna och behagliga säten. Dessutom dukar vi alltid upp vårt busscafé med diverse godsaker. Allt för bästa möjliga komfort.

Grupp- och föreningserbjudande
Under rubriken "Grupp- och Föreningsresor" under "Alla resor" här intill, hittar ni olika förslag från oss och är det något ni undrar över så tveka inte att ringa!

 


Modern helturistbuss av märket SETRA.