-  

Sparesa till Polen

inkl 8 hälsobehandlingar+ massage, saltgrotta & hydrojet
5-dagarsresa
Avresa 11/11 

Unna dig en härlig sparesa i höst! Polen är känt för sina fina spa-hotell och behandlingar. Vår resa går till det nya moderna Hotel Trzy Wyspy i Swinoujscie, endast 200 m från den nya strandpromenaden med mysiga restauranger och kaféer. Det är ett stort spa-hotell med pool, sauna, jacuzzi och gym. I priset ingår även 8 hälsobehandlingar samt massage, saltgrotta och hydrojet. På hotellet har vi helpension, frukost, lunch och middag. Allt detta till ett fantastiskt pris! 

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och gör ett stopp för förmiddagskaffe i Danmark (kaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 tim tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunchbuffé (pris 250 kr, beställes vid bokning av resa). Vi fortsätter resan österut längs Tysklands strand och stannar för eftermiddagskaffe, innan vi passerar gränsen till Polen och kommer fram till Swinoujscie. Incheckning på fina Hotel Trzy Wyspy. Middag på hotellet.

Dag 2 - 4
Vi börjar med ett individuellt besök hos en läkare som lägger upp vilka hälsobehandlingar varje person ska ha, baserat på det personliga hälsotillståndet. 8 st hälsobehandlingar per person ingår. Det ingår även 15 min massage, ett besök i saltgrottan och en hydrojet-behandling. Därutöver är det fritt fram att njuta av spa-avdelningen med en härlig pool, bastu och jacuzzi. Varje dag ingår frukost, lunch och middag.
För att se vilka hälsobehandlingar som finns och fler bilder från hotellet och spa-avdelningen, vänligen se på infobladet. 

Dag 5
Som nya  människor checkar vi ut från hotellet och sätter oss bekvämt i bussen för att ta oss tillbaka över gränsen till Tyskland. Framme i Rostock hinner vi med lite gränshandel innan färjan tar oss tillbaka till Gedser. Via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en härlig och avkopplande spa-resa!

Pris 4595:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, 4 nätter i dubbelrum inkl helpension (frukost, lunch, middag), 8 hälsobehandlingar, 15 min massage, saltgrottan, hydrojet samt bussvärdinna.

OBS! Medtag badtofflor/sandaler och vita strumpor!

Enkelrumstillägg: 800:- 
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

Om ni önskar förboka någon skönhetsbehandling, t ex massage, pedikyr, manikyr, ansiktsbehandling, så hör av er till oss så fort som möjligt så ordnar vi det! 
Behandlingarna hittar ni på hotellets hemsida - www.trzywyspy.pl

Bra att veta
Giltigt pass måste medtas. 
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt 40 kg/person
Valuta: Zloty eller Euro