Skip to main content

Skidresa till Predazzo vecka 8 2024 (Hotel Montanara)

I snart 20 år har vi kört till Predazzo v.8. I fjol var vi två fullastade bussar och även 2024 kan vi erbjuda plats för 100 personer!  Vi bor på Hotel Touring och Hotel Montanara som båda är mycket bra, centrala 3-stjärniga hotell i den charmiga staden Predazzo. På hotellen finns bland annat restaurang, bar, tv-rum, lounge, bastu, spa, solarium och mycket god mat. Alla rum är utrustade med dusch/bad, wc, telefon och tv.
På 5-10 minuter tar ”Lilla Tåget” oss till det fantastiska skidområdet Latemar (www.latemar.it) med massor av härliga välpreparerade pister! Val di Fiemme/Obereggen består av 53 liftar, 80 nedfarter och 140 km preparerad pist. Ett fantastiskt skidområde med mycket att upptäcka och uppleva! Val di Fiemme ingår  även i det mer välkända Dolomiti Superski (www.dolomitisuperski.com) som består av totalt 12 olika dalar, 40 byar och smått ofattbara 1180 km pist med totalt 460 liftar! Ett av världens största skidområde!  Vi fortsätter med succén Skidsafari! - Nytt är att vi nu kör fyra dagar med vår egen buss till olika skidområden som ingår i Dolomiti Superski.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Fredag

  Uppsamling på förmiddagen och vidare över Öresundsbron. Därefter går resan via de danska öarna till färjeläget i Danmark. Kl 15.00 avgår färjan till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god buffé (pris 300 kr. inkl. öl, vin, läsk, vatten och kaffe) och handla till bra priser. Detta beställes vid bokning av resa. Sedan åker vi på tyska autobahn och gör ett kvällsstopp för mat och kaffe. Därefter släcker vi ner i bussen och somnar skönt i de komfortabla stolarna. Bussen köres av 2 rutinerade yrkesförare och stannar under natten endast för förarbyte.

 • Dag 2: Lördag

  På morgonen är vi framme i Predazzo. Vi lastar in väskorna, äter en god frukost på hotellet (ingår) och fixar skidutrustning. De förbeställda liftkorten ligger på hotellet så redan på förmiddagen kan vi vara ute i de härliga pisterna. På eftermiddagen får vi våra rum och på kvällen njuter vi av veckans första middag och av att vara i Bella Italia!

 • Dag 3-7: Söndag-Torsdag

  Underbar skidåkning i välpreparerade pister! Sol och snö varvat med god mat och trevlig gemenskap. Fyra dagar under vår vistelse åker vi med vår egen buss till olika skidområden. En dag till Canazei, för att åka runt berget Sella Ronda (www.sella-ronda.info) och en dag åker vi till fina skidområdet San Pellegrino (www.bergfex.com/passo-pellegrino-fassatal). Givetvis åker vi även en dag till skidområdet Cermis i Cavalese. Nytt är att vi åker till Alpe Lusia (www.alpelusia.it/en/winter/alpe-lusia-ski-area-bellamonte-and-moena).

  Söndag-Torsdag
 • Dag 8-9: Fredag-Lördag

  Observera att vi har våra rum hela fredagen och kan njuta av skidåkning även denna dag. På kvällen äter vi sista gemensamma middagen på hotellet och därefter sätter vi oss bekvämt i bussen för att åka hemåt. Vi gör ett kort stopp utmed resvägen för kvällstoalett och under natten gör vi stopp endast för förarbyte och anländer till färjeläget i Rostock på morgonen. Ombord på färjan finns möjlighet att äta en god frukostbuffé (pris 240 kr, beställes vid bokning av resa). Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige tidig lördagseftermiddag, efter en härlig skidsemester i ”Bella Italia”!!

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Kivik Torget 09:30
Simrishamn Godsmagasinet 09:50
Ystad Industrigatan, vid f.d. militärparkeringen 10:30
Skurup E65-rasten 11:00
Svedala Svedala, Circle K 11:25
Malmö Malmö Arena, Arenagatan 11:45

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Frukostbuffé hemresa Rostock-Gedser Vi åker färja mellan Rostock och Gedser, ombord finns det möjlighet att äta en god frukostbuffé. Detta beställes vid bokning av resa.
  Pris: 240:-
 • Lunchbuffé utresa Gedser-Rostock Vi åker färja mellan Gedser och Rostock, ombord finns det möjlighet att äta en god lunchbuffé. Detta beställes vid bokning av resa.
  Pris: 300:-

Rumsval och övrigt

 • Fyrbäddsrum -500:-
 • Trebäddsrum -133:-
 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum 1 900:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
16/2BussSkidresa till Predazzo vecka 8 (Hotel Montanara)Mer än 89 900:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup