Skip to main content

Mitt om Natten

Hela Danmarks speleman - Kim Larsen hyllas i 
musikalen - Mitt om Natten. 
1968 bildade Kim Larsen tillsammans med Franz Beckerlee, Wili Jönsson och Björn Uglebjerg gruppen Gasolin. De släppte 12 album under perioden 1969 fram till upplösningen på Bornholm 1978.
1973 släppte Kim Larsen sitt första soloalbum och kärleken till hans musik nådde tidigt över sundet. Lille du, This is my life, Langebro, Tarzan Mamma Mia, Joanna och Vi er dem - är bara några exempel på hits från både Kim Larsens och Gasolins välkända album.
Kim var medförfattare till filmen Midt om Natten, där han själv spelade en av huvudrollerna. Med 922 000 sålda biobiljetter är filmen bland de mest sedda danska biofilmerna någonsin. Albumet Midt om Natten, som släpptes året innan filmen, har sålt i svindlande 650 000 exemplar. Det är musiken och handlingen från filmen, kryddad med andra hits som ligger till grund för musikalen - Mitt om Natten.

Handlingen - Vi befinner oss i Köpenhamn på 1980-talet: En tid då drömmar om frihet, kärlek och spirande uppror frodas. I protest mot det politiska styret skapar vännerna Arnold och Benny fristaden Haveje, som bygger på drömmen om ett samhälle där det finns jämlikhet, frihet och brödraskap samt massor av kärlek.
Men det sorglösa livet på Haveje varar bara en kort tid. Snart sätter droger, gängmedlemmar, bostadsspekulanter och inte minst köpmannens vackra dotter Susan Himmelblå den nära vänskapen mellan Arnold och Benny på prov...

Regissör är Anders Albien och med sig har han killarna bakom Kal P Dal-musikalen;  Nic Schröder och Cornelius Löfmark som spelar Benny respektive Arnold.
De övriga lead-karaktärerna kommer att spelas av Janne Åström, musikalisk mångsysslare, Ralf Gyllenhammar från Mustasch samt Jennie Rosengren, skånsk revydrottning.

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hagestad Gamla Mälarhusv.164 14:10
Borrby Kiosken 14:20
Skillinge Torget 14:30
Simrishamn Godsmagasinet 14:45
Gärsnäs Järnvägsstationen 15:00
Tomelilla Järnvägsstationen 15:25
Ystad Industrigatan, vid f.d. militärparkeringen 15:45
Skurup E65-rasten 16:05
Svedala Svedala, Circle K 16:20

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
15/3BussMitt om nattenMer än 81 695:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup