Skip to main content

London med ABBA Voyage 21 mars 2024

Följ med oss till London, en stad som erbjuder något för alla, runt varje hörn finns det något att se och upptäcka! Resan innehåller bland annat en stadsrundtur med lokalguide, möjlighet till fri tid med shopping etc men framförallt så får vi uppleva ABBA Voyage som är en virtuell konsert. Konserten har virtuella avatarer, som presenterar gruppmedlemmarna som de såg ut 1977. Konserten hålls i en specialbyggd arena i Queen Elizabeth Olympic Park i London. Officiellt benämnd som ABBA Arena.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup där vi tar Norwegians flyg kl. 09.50. Vi landar på Gatwick kl. 10.45, där väntar en buss som ska ta med oss på en några timmars stadsrundtur med lokalguide. Därefter checkar vi in på vårt hotell Copthorne Tara Hotel Kensington. Hotellet är beläget i Kensington, ett område som är känt för sina fina radhus och de vackra anlagda trädgårdarna i Kensington Gardens. Det finns även gott om butiker och muséer att besöka. På kvällen får man upptäcka London på egen hand. I priset ingår tunnelbanekort som gör det lättare att ta sig runt i staden.

 • Dag 2

  Sovmorgon och frukost. För- och eftermiddagen är fri för egna upplevelser. Vi samlas på kvällen för att ta oss gemensamt till ABBA Arena, konserten börjar kl. 19.45. Upplyfta och lyckliga över härlig sång och musik kan man antingen bege sig hemåt till hotellet eller ge sig ut i Londons nattliv!

 • Dag 3

  Sovmorgon och frukost. Hela dagen är fri för egna upplevelser. Kanske besöka Westminster Abbey och Houses of Parliament, strosa runt i Notting Hill eller shopping? Finns något för alla i storstaden.

 • Dag 4

  Sovmorgon och frukost.
  Vi beger oss till Gatwick för att ta flyget kl. 16.00 till Kastrup. När vi landar kl. 18.50 väntar vår buss på oss. Via Öresundsbron är vi åter i Sverige efter en minnesrik och härlig resa till London.

Resekalender
15/3Mitt om nattenfrån 1 695:-
25/3Bordershop - plusfrån 750:-
27/3Burg/Bordershop - plusfrån 800:-
9/4Bordershop - plusfrån 750:-
29/4Bordershop - plusfrån 750:-
Kontakta oss