Skip to main content

Julshoppingresa till Celle

Julmarknad i mysiga Celle med massor av
vackra korsvirkeshus

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och gör ett kort stopp i Danmark, innan vi fortsätter till Rödby. Här väntar färjan som på ca 45 min tar oss till Puttgarden. OBS. Ombord finns möjlighet att äta en god frukostbuffé - beställes vid bokning av resa, pris 220 sv.kr. Efter ankomst åker vi till Scandlines Bordershop för shopping. Här finns det möjlighet för korvlunch från bussen. Vi stannar utmed resvägen för eftermiddagsfika och fortsätter sedan söderut till Celle. Incheckning på centrala Intercity Hotel.
  Tvårättersmiddag på en trevlig restaurang ingår i resans pris.

 • Dag 2

  Sovmorgon och frukostbuffé. Hela dagen är fri för att strosa runt på den fina julmarknaden och upptäcka denna mysiga stad.
  Celle har över 500 korsvirkeshus. Det mest kända av alla korsvirkeshus i staden och ett av de absolut vackraste, är ”Hoppener Haus” på Poststrasse/Rundestrasse. Detta hus uppfördes 1532 och har sex våningar. Det gamla Rådhuset är också värt att titta på. Celle slott har anor från 1200-talet. Trevliga butiker, caféer och bra restauranger finns det också.

 • Dag 3

  Frukostbuffé och utcheckning. Vi beger oss norrut igen och gör ett stopp för lunch utmed resvägen, pris cirka 20 euro. I detta pris ingår både mat och dryck. Betalas kontant med euro på bussen.
  Framme i Puttgarden väntar färjan och ombord finns möjlighet att göra de sista inköpen till bra priser. Mot kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig och avkopplande helg i vackra Celle!

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hagestad Gamla Mälarhusv.164 04:25
Ystad Industrigatan, vid f.d. militärparkeringen 04:55
Skurup E65-rasten 05:20
Svedala Svedala, Circle K 05:40
Malmö Malmö Arena, Arenagatan 06:00

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Frukostbuffé utresa
  Pris: 220:-

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum 550:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
15/12BussJulshoppingresa till CelleMer än 83 995:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup