Julshoppingresa till Berlin

Nyhet! Nu med julmarknad i Spandau!

4-dagarsresa
Avresa 5/12

Vi kör från Hagestad kl 04.45 - Ystad Hälsobacken kl 05.15 - Skurup E65-rasten kl 05.35 - Svedala Circle K kl 05.55 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 06.15.

Program

Dag 1
Efter tidig uppsamling åker vi över Öresundsbron och fortsätter till färjeläget i Gedser. Färjan till Rostock avgår kl 09.00 och ombord finns möjlighet att äta en god frukostbuffé (pris 200 kr, beställes vid bokning av resa). Vi åker sedan vidare på autobahn och stannar i Spandau för att besöka deras fina julmarknad. På eftermiddagn fortsätter vi till Berlin och börjar med att checka in på vårt mycket centralt belägna Abba Hotel. Hotellet ligger mitt i centrala västberlin, 5 min gångväg från paradgatan Kurfürstendam med bland annat varuhuset KaDeWe. Därefter arrangeras en stadsrundtur för de som önskar då vi får se de fantastiskt upplysta paradgatorna Unter den Linden och Kurfürstendamm, det storslagna Brandenburger Tor och det moderna Potzdamer Platz. På kvällen arrangeras middag för de som önskar (beställes vid bokning av resa, pris ca 25€).

Dag 2-3
Frukostbuffé. Båda dagarna är fria för shopping i den julpyntade staden. På fredagskvällen bokar vi biljetter till den fantastiska showen på Friedrichstadspalast. Pris 950 kr inkl middag innan showen på trevlig restaurang (beställes vid bokning av resa).


Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt: 40 kg/person
Middag dag 1 betalas i Euro på plats

Dag 4
Sovmorgon, Utcheckning, därefter lämnar vi Berlin och beger oss norrut. Framme i Rostock hinner vi med lite gränshandel, innan färjan går tillbaka till Gedser. Ombord finns möjlighet att äta en god middagsbuffé (pris 275 kr, beställes vid bokning av resa). Milen genom Danmark går snabbt och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en oförglömlig julresa till Berlin!

Pris 3595:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 3 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 1200:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor