"Så som i Himmelen "

- musikalen

På Oscarsteatern i Stockholm

3-dagarsresa
Avresa 16/11

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, 1 Oscrasnominering för Bästa utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören, till sina hjärtan. I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste, musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P.Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. Fredrik tonsätter den gripande historien om dirigenten Daniel Daréus, som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv en plötslig vändning när han lär känna byns färgstarka karaktär: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender men hittar även kärleken. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsartisten Malena Ernman, folkkäre Morga Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopfer Wollter, den nya talangen Tuva B Larsen med flera samt en stor orkester och ensemble i regi av Markus Virta. Höstens stora musikalupplevelse-en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Program

Dag 1
Vi hämtar i Hagestad kl.04:55-Borrby, kiosken kl 05:00-Skillinge, torget kl.05:10-Simrishamn, godsmagasinet kl.05:25-Gärsnäs, jvgstn kl 05:45-Tomelilla jvgstn kl 06:05-Ystad, Hälsobacken kl 06:30, Skurup, E65-rasten kl 06:55-Svedala, Circle K kl 07:40 - Malmö, Jägersro travbana kl 07.25 - Lund, Circle K kl 07.40.

Påstigning kan även ske på ett flertal platser utmed E4:an på vägen mot Stockholm.Givetvis gör vi stopp för förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe utmed resvägen.När vi kommer fram till  Stockholm checkar vi in på centrala Scandic Malmen på Götgatan.

Dag 2
Frukostbuffé. Förmiddagen fri för egna strövtåg i vår vackra huvudstad. Kl 10:00 gör vi en kortare stadsrundtur för de som så önskar. Kl 14:30 avgår bussen till Oscarsteatern. Föreställningen börjar kl 15:30 och efter musikalen åker vi med bussen till vårt hotell. Middag arrangeras för de som vill.

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Därefter hemresa med stopp utmed resvägen för lunch och kaffe. Vi är åter i Skåne på kvällen, efter en härlig weekend i vår vackra huvudstad med musikalen Så som i Himmelen!

Pris 3695:-

I resans pris ingår: Bussresa, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, biljett på parkett till Så som i Himmelen samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 1200:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411-524175 eller boka här!


Fler resor