Burg/Bordershop

Shoppingresa till Tyskland

Begränsning: 48 personer ombord på bussen
1-dagsresa
Avgångar:

oktober: 21
november: 18
december: 9

Program

Vi kör från Hagestad kl 04.55 - Borrby kiosken kl 05.00 - Skillinge torget kl 05.10 - Simrishamn godsmagasinet kl 05.25 - Gärsnäs jvgstn kl 05.45 - Tomelilla jvgstn kl 06.05 - Ystad Hälsobacken kl 06.30 - Skurup E65-rasten Preem kl 06.55 - Svedala Circle K kl 07.10 - Malmö bussparkering Malmö Arena kl 07.25.

Resan går vidare över Öresundsbron och vi stannar i Danmark för förmiddagsrast. Här finns möjlighet att köpa kaffe och snittar från busscaféet. I Rödby tar vi färjan över till Tyskland och efter överfarten åker vi direkt till Bordershop för 1,5 tim stopp.
Lunch arrangeras, kan förbeställas ombord, pris 15 €uro. Mätta och belåtna åker vi till Aldi, Calles och Fleggaard för shopping. Vi tar färjan tillbaka till Rödby och via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Skåne efter en trevlig dagsresa till Tyskland!Bra att veta:
Giltigt pass samt personbevis med er folkbokförda adress måste medtas. Munskydd och handsprit ska också medtagas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt: 70 kg/person.
Begränsning på bussen: 48 personer
Betalningsmedel Bordershop: kreditkort, euro, danska, svenska
Betalningsmedel i Burg: kreditkort eller euro


Rederiet har gjort säkerhetsåtgärder och tar inte ombord mer än 35% av sin fulla kapacitet. Det finns handsprit tillgängligt runt hela färjan och allt desinficeras kontinuerligt. Vi kan rekommendera att kanske ha med sig något gott att äta och sitta ute på däck (vid fint väder).
Butikerna har också gjort begränsningar på hur många som släpps in samt att man måste ha munskydd eller näsa/mun förtäckt för att komma in.

Ombord på bussen har vi satt begränsningen till max 48 personer för att hålla oss till 50-personersregeln. Vi rekommenderar alla att ha eget munskydd och handsprit med sig. Vi städar och desinficerar allting kontinuerligt.

Observera att ni måste vara folkbokförda i Skåne, Blekinge eller Småland för att komma in i Danmark och ni måste ha med ett personbevis där er folkbokförda adress står (går att hämta på Skatteverkets hemsida).

Pris 550:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor