Stockholm med Allsång på Skansen

Med "genrepspaket" och räkfrossa!

4-dagarsresa
Avresa 16/7

Stockholm - en av världens vackraste huvudstäder! Lika delar vatten, grönområden och bebyggelse gör Stockholm till en fantastisk stad för både ute- och inomhusaktiviteter. Huvudstaden med sin 750-åriga historia och sitt rika kulturliv erbjuder något för alla smaker. Resan kombineras även med ett besök på ett av sommarens absolut största och populäraste folknöjen - Allsång på Skansen! Sanna Nielsen har gjort succé som programledare de sista åren och fortsätter att leda allsången även 2018!

Nytt för i år! I resans pris ingår "genrepspaket" med reserverade platser samt räkfrossa i Stockholms vackra skärgård!

Program

Dag 1
Efter uppsamling kör vi genom vårt vackra land via E4:an förbi Jönköping, Linköping och Norrköping. Naturligtvis stannar vi utmed resvägen för kaffe och mat. På eftermiddagen är vi framme i Stockholm och checkar in på centrala Scandic Malmen, www.scandichotels.com.

Dag 2
Frukostbuffé. Vi startar dagen med en stadsrundtur med lokalguide i vår vackra huvudstad, som avslutas vid Skansen. Dagen spenderas på Djurgården så att vi är på plats i god tid före kvällens allsång. I resans pris ingår ett "genrepspaket" då vi först avnjuter ett gott smörgåsbord för att sedan inta våra reserverade platser för genrepet. Tv-sändningen börjar kl 20.00 och därefter går bussen tillbaka till hotellet. Obs! de reserverade platserna gäller endast för genrepet.

Dag 3
Frukostbuffé. Dagen är fri för egna upplevelser i staden. Stockholm har ett rikt utbud av museer, evenemang, restauranger och shopping i världsklass att dagen med. På kvällen ingår en båttur i Stockholms vackra skärgård med en god "räkfrossa" samtidigt som vi njuter av den fantastiska utsikten!

Dag 4
Sovmorgon och frukostbuffé. Därefter utcheckning och hemresa med stopp för lunch- och kafferast. Vi är åter i Skåne på kvällen efter en härlig vistelse i vår underbara huvudstad Stockholm!

Pris 4795:-

I resans pris ingår: Bussresa, 3 nätter i dubbelrum inkl frukost, stadsrundtur med lokalguide, genrepspaket till Allsång på Skansen inkl smörgåsbord och reserverade platser till genrepet, skärgårdstur med räkfrossa samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 1250:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Fler resor