"The Ark - Reunion Tour"

På Sofiero
1-dagsresa
Avresa 7/8

Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné i sommar! 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta, är The Ark tillbaka! Den 7 augusti kommer dom till Sofiero.
"Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som ett band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med oss i vått och torrt. När nu 20-årsjubiléet för debutskivan närmade sig kände vi att vi ville fira det med att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss".
The Ark har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens och de hade låtarna som borgade för det. Hits som "It Takes a Fool to remain Sane", "Calleth You, Cometh I", "One of us is gonna die young", "The Worrying Kind", "Let your Body decide", "Father of a Son" med flera är idag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta blir uppenbart en gång för alla under sommarens turné!

På grund av säkerhetsskäl får ingen form av stolar, campingstolar, sittpallar, bord eller dylikt medtagas in på området. Ej heller glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra. Även husdjur får lämnas hemma. Barnvagn är ej tillåtet. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangören ansvarar inte för saker som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Stolar finns till uthyrning, 50:-/stol. Picknick är tillåtet att ta med in. Försäljning av mat, öl, vin och kaffe finns på plats. Systemkameror och filmkameror får ej medtagas. Mobil och mindre kompaktkameror är tillåtna. Åldersgräns 13 år.

Program

Vi kör från Hagestad kl 13.20 - Borrby kiosken kl 13.25 - Skillinge torget kl 13.35 - Simrishamn godsmagasinet kl 13.50 - Gärsnäs järnvägsstation kl 14.05 - Tomelilla järnvägsstation kl 14.25 - Ystad Hälsobacken kl 14.45 - Skurup E65-rasten kl 15.05 - Svedala Circle K kl 15.20 - Malmö Jägersro travbana kl 15.40 - Lund södra Circle K kl 16.00 - och vidare till Sofiero där vi beräknar vara ca kl 17.00. Insläpp är från 17.30 och konserten börjar kl 19.30.

Pris 1095:-

I resans pris ingår: Bussresa och biljett till "The Ark".

Med reservation för prisändringar och omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 4175 eller boka här!
 

Fler resor