"Orfeus i underjorden"

på Malmö Opera
1-dagsresa
Avresa 15 och 17/4

Välkommen ner i underjorden! Det blir fart och fläkt, galna upptåg, många skratt och dagsfärsk samhällssatir i Jacques Offenbachs klassiker "Orfeus i underjorden"!

Operetten är full av ironi och galenskaper med en dröm-ensemble med stjärnor som Loa Falkman, Richard Söderberg, Marianne Mörck, Martin Vanberg och Johannes Wanselow.

Festborden dignar och nektarn flödar i det numera slitna Olympen. Här möter vi de blaserade gudarna som alla är släkt med alla. De festar, bråkar och är otrogna medan Olympens härskare Jupiter försöker hålla ordning och "Vän av ordning" lägger sig i allt. Här finns också Orfeus som ovilligt måste ner i underjorden för att hämta sin fru Eurydike.

"Orfeus i underjorden" är fylld av ironi och galenskaper och det gäller att hänga med i svängarna. 
Loa Falkman som Olympens härskare Jupiter, Richard Söderberg som "Vän av ordning" och Marianne Mörck som den gyllene Thalia utlovar en föreställning av högsta klass!

"Orfeus i underjorden" bygger på en historia från den grekiska mytologin. Eurydike vill skiljas medan Orfeus försöker undvika skandal genom att spela på sin violin - musik som Eurydike avskyr. När Eurydike dör måste den ovillige Orfeus trots allt ner i underjorden för att hämta henne. Nere i underjorden har gudarna fest!

Följ med oss och njut av en god räksmörgås innan operetten sätter igång. I pausen serveras kaffe med Toscakaka. Kan kvällen bli bättre?

Pris 1195:-

I resans pris ingår: Bussresa och biljett på mittparkett (sidoparkett den 17/4) samt räksmörgås före föreställningen och kaffe med toscakaka i pausen. 

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor