Hemlig Vinresa Tyskland

En ny spännande vinresa till Tyskland med bland annat slottsbesök och vinprovningar!

6-dagarsresa
Avresa 2/9

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe (kaffe och ost- och skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi tar färjan från Rödby till Puttgarden. Överfarten tar ca 45 min och ombord finns möjlighet att handla till bra priser. Vi fortsätter genom Tyskland och gör ett lunchstopp utanför Hamburg (pris 15€ inkl dryck) och sedan vidare till vårt hotell. Middag ingår.

Dag 2
Frukost och utcheckning. Vi fortsätter vår resa och under dagen gör vi lämpliga stopp för kaffe och lunch men vi hinner även  med en vinprovning. Incheckning och middag på det fina hotellet där vi ska bo i tre nätter med halvpension.

Dag 3-4
Vinprovningar, slottsbesök och sightseeing i en väl avvägd mix! Självklart ges det även tid att på egen hand göra lite sightseeing, shoppa eller njuta av hotellets spa-avdelning! Båda dagarna ingår frukost och middag på hotellet.

Dag 5
Frukost och utcheckning. Vi lämnar vårt hotell och beger oss hemåt igen och stannar utmed resvägen för lunch och kaffe. Incheckning och middag på vårt övernattningshotell.

Dag 6
Resan hemåt fortsätter. Vi gör stopp för kaffe och lunch längs resvägen och hinner även med lite gränshandel i Puttgarden, innan färjan till Rödby avgår. På kvällen är vi åter i Sverige efter en spännande resa till hemliga områden med väskan full av goda viner!

Pris 7595:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, 5 nätter i dubbelrum inkl halvpension, utflykter, inträden, guidningar och vinprovningar samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 1200:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!


Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt: 30 kg/person inkl medhavt bagage
Valuta: Euro, bra att ha kontanter med
 

Fler resor