Skidresa till Italien

Val di Fiemme - Predazzo

vecka 8                  Klassiker! Fullbokad varje år!
9-dagarsresa         Boka i tid!
Avresa 14/2

För trettonde året i rad kör vi till det världsberömda Val di Fiemme i Italien. Vi bor på Hotel Touring, www.touringpredazzo.com, som är ett mycket bra, centralt 3-stjärnigt hotell i den charmiga staden Predazzo. På hotellet finns bland annat restaurang, bar, tv-rum, lounge, bastu, spa och solarium. Alla rum är utrustade med dusch/bad, wc, telefon och tv.
På 5 minuter tar "Lilla Tåget" oss till det fantastiska skidområdet Latemar (www.latemar.it) med massor av härliga välpreparerade pister! 
Val di Fiemme/Obereggen består av 53 liftar, 80 nedfarter och 140 km preparerad pist. Ett fantastiskt skidområde med mycket att upptäcka och uppleva! 
Val di Fiemme ingår även i det mer välkända Dolomiti Superski (www.dolomitisuperski.com) som består av totalt 12 olika dalar, 40 byar och smått ofattbara 1180 km pist med 460 liftar! 
Ett av världens största skidområde! 
Vi fortsätter med succén Skidsafari! 3 dagar kör vi med vår egen buss till olika skidområden som ingår i Dolomiti Superski!

Program

Fredag
Uppsamling på förmiddagen och vidare över Öresundsbron. Därefter går resan via de danska öarna till färjeläget i Danmark. Kl 15.00 avgår färjan till Tyskland. Ombord finns möjlighet att äta en god buffé (250 kr, beställes vid bokning av resa) och handla till bra priser. Sedan åker vi på tyska autobahn och gör lämpliga stopp för mat och kaffe. Efter kvällsrasten släcker vi ner i bussen och somnar skönt i de komfortabla stolarna. Bussen köres av 2 rutinerade yrkesförare och stannar under natten endast för förarbyte.

Lördag
På morgonen är vi framme i Predazzo. Vi börjar med att äta frukost på hotellet (ingår i resans pris). Därefter hyr vi skidutrustning och fixar liftkort, innan vi ger oss ut i de härliga pisterna. På eftermiddagen får vi våra rum och på kvällen njuter vi av veckans första middag och av att vara i Bella Italia!

Söndag - Torsdag
Underbar skidåkning i välpreparerade pister! Sol och snö varvat med god mat och trevlig gemenskap. 3 dagar under vår vistelse åker vi med vår egen buss till olika skidområden. Två dagar till Canazei, för att åka runt berget Sella Ronda (www.sella-ronda.info) och en dag åker vi till skidområdet San Pellegrino (www.bergfex.com/passo-pellegrino-fassatal). Fantastiskt!
Fredag - Lördag
Observera att vi har våra rum hela fredagen och kan njuta av skidåkning även denna dag. På kvällen äter vi sista gemensamma middagen på hotellet och därefter sätter vi oss bekvämt i bussen för att styra hemåt. Vi gör ett kort stopp utmed resvägen för kvällstoalett och under natten gör vi stopp endast för förarbyte och anländer till färjeläget i Puttgarden på morgonen. Ombord finns möjlighet att äta frukost och via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige på lördagseftermiddagen efter en härlig skidsemester i "Bella Italia"!

Pris per person i dubbelrum      7100:-
Pris per person i trebäddsrum   6500:-
Pris per person i fyrbäddsrum   6300:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, 6 nätter i dubbelrum inkl halvpension fr o m frukost dag 2 t o m kvällsmiddag dag 8.

Tillval: Liftkort Dolomiti Superski      6-dgr            7-dgr
Vuxen                                                     304€            322€
Junior (född efter 30/11-03)                    213€            225€
Senior (född innan 30/11-54)                  273€            290e
Barn (född efter 30/11-11) fritt skipass (1 st/vuxen)
OBS! 2019 års priser. Liftkort betalas på plats. Om ni önskar något annat liftkort, vänligen meddela detta. Olika liftkort hittar ni på www.dolomitisuperski.com och www.obereggen.com.

Enkelrumstillägg: 1600:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet
.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt: 40 kg/person. 1 par skidor och 1 par pjäxor/person.
Liftkort beställes vid bokning och betalas på plats (kontant eller kort).
 

Fler resor