"Så som i Himmelen"

På Oscarsteatern i Stockholm
3-dagarsresa
Avresa 15/11

Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade - med "Så som i Himmelen" har musikalhistoria skrivits! En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit en hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som (ihop med "Gabriellas sång" från filmen) ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören. Där lär han känna byns alla färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när nya vänskapsband knyts, nya fiendskap uppstår och kärlek börjar spira. 
Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som "Kristina från Duvemåla" och "Chess". Ensemblen ha lovordats för sina skådespelarprestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet.
I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsson, världsartisten Malena Ernman, folkkäre Björn Kjellman, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter m fl samt en stor orkester och ensemble i regi av Markus Virta. 
Missa inte denna succémusikal - en hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång! 
Bra att veta
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt: 40 kg/person
Middagar beställes vid bokning och betalas på plats.


Progra
m

Dag 1
Efter uppsamling kör vi genom Smålands skogar och längs Vätterns glittrande vatten. Utmed resvägen gör vi lämpliga stopp för kaffe och mat. Framme i Stockholm checkar vi in på centrala Scandic Malmen. Middag arrangeras för de som önskar (beställes vid bokning av resa).

Dag 2
Frukostbuffé. Förmiddagen är fri för egna strövtåg i vår vackra huvudstad. På eftermiddagen avgår bussen till Oscarsteatern. Föreställningen börjar kl 15.00 (varar 2 tim 55 min inkl paus) och efter musikalen åker vi med bussen tillbaka till vårt hotell. Middag arrangeras för de som vill (beställes vid bokning).

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Därefter hemresa med stopp utmed resvägen för lunch och kaffe. Vi är åter i Skåne på kvällen, efter en härlig weekend i Stockholm med musikalen "Så som i Himmelen"!

Pris 3695:-

I resans pris ingår: Bussresa, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, biljett på 1:a balkong till "Så som i Himmelen" samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 1100:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här! 
 

Fler resor