Florida med Karibienkryssning

Fort Lauderdale, Miami, Grand Cayman, Aruba, Curacao, Bonaire

14-dagarsresa
Avresa 29/1 - 2019

Vi fortsätter med våra succéresor till Florida och Karibien! Fly kylan, vintern och mörkret tillsammans med oss! Vi inleder resan med 3 nätter i Fort Lauderdale och gör utflykter till bland annat Everglades!

Därefter väntar en fantastisk 10-dagarskryssning på lyxiga 5-stjärniga fartyget Celebrity Silhouette! Under dessa dagar kopplar vi av och njuter av god mat, shower och underhållning i världsklass samt sol och bad. Självklart ingår utsides balkonghytter och Classic dryckespaket! Vi gör olika strandhugg på Grand Cayman, Aruba, Curacao och Bonaire!

Program

Dag 1, 29 jan
Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup. Efter en mellanlandning i Europa blir det fortsatt färd över Atlanten. Vår egen reseledare är med under hela resan och i Miami väntar vår svensktalande guide på oss med en buss som tar oss till Best Western Oceanside Inn. Efter incheckning ingår en lättare måltid vid poolen.

Dag 2. 30 jan
Vi börjar dagen med en båttur på Fort Lauderdales kanaler. Dessa kallas för Amerikas Venedig. På turen får vi se många flotta villor och lyxiga båtar. Eftermiddagen är fri för egna upptäckter. Kanske lite sol och bad? På kvällen finns det möjlighet att åka med till restaurangen Mai Kai för middag och show (pris 700:-, beställes vid bokning).

Dag 3, 31 jan
Efter frukosten väntar ännu en spännande och innehållsrik dag! Vi börjar med att åka till Everglades. I naturreservatet gör vi en tur med en så kallad "airboat", en båt som svävar fram. Här finns goda chanser att se alligatorer! En lättare lunch ingår. På eftermiddagen arrangeras en utflykt till den enormt stora outletbutiken Saw Grass Mill, pris ca 15$. Fyllda av upplevelser återvänder vi till vårt hotell på kvällen.

Dag 4, 1 feb
Sovmorgon och frukost. Därefter beger vi oss till världens största kryssningshamn i Fort Lauderdale. Här checkar vi in på det 5-stjärniga fartyget Celebrity Silhouette, www.celebritycruises.com. Vi bor i bekväma utsideshytter med balkong och varje dag ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat i priset. Vi lämnar Fort Lauderdale kl 16.00. Varje kväll njuter vi av 3-rättersmiddag tillsammans.

Dag 5 - 12, 2 - 9 feb
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar! Ombord kan man köpa utflykter till de olika öarna och på dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter, såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och för den som vill hålla sig i form finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i den fina spa-avdelningen (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visar varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot?

1/2   Fort Lauderdale, Florida                        avresa 16.00

2/2   Till havs

3/2   Georgtown, Grand Cayman                  07.00 - 16.00

4/2   Till havs

5/2   Oranjestad, Aruba                                 10.00 - 00.00

6/2   Willemstad, Curacao                              08.00 - 18.00

7/2   Krajendijk, Bonaire                                 07.00 - 16.00

8/2   Till havs

9/2   Till havs

10/2   Fort Lauderdale, Florida                     ankomst 07.00 

Dag 13, 10 feb
På morgonen kommer vi åter till hamnen i Fort Lauderdale. Här väntar vår buss på oss och vi gör en stadsrundtur i Miami tillsammans med vår svensktalande lokalguide. I Miami Beach gör vi ett stopp på berömda Oceandrive för shopping och lunch på egen hand, innan vi samlas igen för att åka till Miami flygplats. Mat och dryck ingår på flyget tillbaka till Europa.

Dag 14, 11 feb
Efter en mellanlandning är vi tillbaka i Köpenhamn. Här väntar vår buss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige, efter en fantastisk och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Pris 32 150:-

Obs! Inklusive balkonghytt dryckespaket Classic på kryssningen!

I resans pris ingår: Bussresor, broavgifter, flygresa t/r Köpenhamn-Miami i ekonomiklass, välkomstdrink och baguettbuffé dag 1, 3 nätter i dubbelrum inkl frukost, transfer i Florida, besök i Everglades inkl båttur och lunch, båttur på kanalerna, lokalguide i Miami, kryssning 9 nätter i utsides dubbelhytt med balkong inkl helpension, hamnskatter och dricks, flygskatter och lokala skatter samt reseledare från Hagestad Touring under hela resan.

Enkelrumstillägg: 16860:-

Obs! Anmälningsavgiften är 2000:-/person (del av priset) och betalas 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 60 dagar före avresa.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

OBS! Priset är preliminärt då flyget ej är bokningsbart än!

  


Fler resor