Florida med Karibienkryssning

Miami, Puerto Rico, Virgin Islands, St Maarten
12-dagarsresa
Avresa 9/1 - 2020

Vi fortsätter med våra succéresor till Florida och Karibien! Fly kylan, vintern och mörkret tillsammans med oss! Vi inleder resan med 3 nätter i Fort Lauderdale och gör bland annat utflykt till Everglades.
Därefter väntar en fantastisk 8-dagarskryssning på lyxiga 5-stjärniga  fartyget Celebrity Edge, Celebrity Cruises nyaste fartyg - som är i en klass för sig själv! En innovativ design med ett modernt poolområde, en Edens lustgård och en vacker matsal med fantastiska middagar! Den kanske mest spektakulära nyheten är "den flygande mattan" - som går på utsidan av fartyget och blir en förlängning till både pooldäck och restaurangen, beroende på vilken våning den stannar på! Under dessa dagar kopplar vi av och njuter av god mat, shower och underhållning i världsklass samt sol och bad. 
Självklart ingår utsides balkonghytter och Classic dryckespaket! 
Vi gör olika strandhugg på San Juan i Puerto Rico, Tortola på British Virgin Islands och Philipsburg i St Maarten.

Program

Dag 1
Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup. SAS direktflyg avgår kl 09.15. Vår egen reseledare är med under hela resan och i Miami väntar vår svensktalande guide på oss med en buss som tar oss till Best Western Oceanside Inn. Efter incheckning ingår en lättare måltid vid poolen. 

Dag 2
Vi börjar dagen med en båttur på Fort Lauderdales kanaler. Dessa kallas för Amerikas Venedig. På turen får vi se många flotta villor och lyxiga båtar. Eftermiddagen är fri för egna upptäckter. Kanske lite sol och bad?

Dag 3
Efter frukosten väntar ännu en spännande och innehållsrik dag! Vi börjar med att åka till Everglades. I naturreservatet gör vi en tur med en så kallas "airboat", en båt som svävar fram. Här finns goda chanser att se alligatorer! Vi avslutar besöket med en god BBQ-lunch. Eftermiddagen är fri för sol och bad eller egna upptäcktsfärder. 

Dag 4
Utcheckning. Bussen tar oss till kryssningshamnen i Fort Lauderdale. Här checkar vi in på det 5-stjärniga fartyget Celebrity Edge. Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat i priset (även om dricks i slutet av resan är väldigt uppskattat). Vi lämnar Fort Lauderdale kl 15.30. Varje kväll njuter vi av fantastiska 3-rättersmiddagar tillsammans.

Dag 5 - 10
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord kan man köpa utflykter till de olika öarna och på fartyget erbjuds en mängd olika aktiviteter, såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och badlakan. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlngar av alla de slag kan bokas i den fina spa-avdelningen (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot?
12/1   Fort Lauderdale                             avresa 15.30
13/1   Till havs
14/1   San Juan, Puerto Rico                  15.30 - 23.00
15/1   Tortola, British Virgin Islands        08.00 - 23.00
16/1   Philipsburg, St Maarten                07.00 - 17-00
17/1   Till havs
18/1   Till havs
19/1   Fort Lauderdale                              ankomst 07.00

Dag 11
På morgonen kommer vi åter till hamnen i Fort Lauderdale. Här väntar vår buss på oss och vi gör en stadsrundtur i Miami till Little Havanna samt Wynwood Art District. Vi får också ett par timmar på egen hand för lite shopping och lunch, innan vi samlas igen för att åka till Miami flygplats. Mat inkl dryck ingår på flyget med SAS tillbaka till Europa.

Dag 12
Efter en mellanlandning är vi tillbaka i Köpenhamn. Här väntar vår buss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige efter en fantastisk och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Pris 31 750:-

I resans pris ingår: Bussresor, broavgifter, flygresa t/r Köpenhamn-Miami i ekonomiklass, 3 nätter i dubbelrum i Miami inkl frukost, transfer i Florida, besök i Everglades inkl båttur och lunch, båttur med Jungle Queen, lokalguide i Miami, kryssning 7 nätter i utsides dubbelhytt med balkong inkl helpension, hamnskatter, dricks, lokala skatter och Classic dryckespaket, flygskatter samt reseledare från Hagestad Touring under hela resan.

Enkelrumstillägg: 18500:-


OBS! Anmälningsavgiften är 2000:-/person (del av priset) och betalas 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 60 dagar före avresa.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning - sista bokningsdag 10 september

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
Bra att veta
Pass måste vara giltigt minst 6 mån efter hemkomst
Bagage: 1 incheckat bagage á 20 kg samt handbagage á 8 kg per person.
Valuta: US Dollar
Adapter till eluttag behövs.


 

Fler resor