Nyårsresa till Berlin

Fira Nyår i världsmetropolen Berlin!
3-dagarsresa
Avresa 30/12

För åttonde året i rad arrangerar vi Nyårsresa till Berlin! Tveka inte! Anmäl dig idag!
Fira nyår tillsammans med oss i världsmetropolen Berlin, denna pulserande storstad är något utöver det vanliga. Museer, parker, zoo, shopping, sevärdheter med mera. Vi bor på utmärkta Motel One - Hackescher Markt. På nyårsafton finns det möjlighet att boka en härlig nyårsbuffé med underhållning och dans på Hofbräuhaus Berlin. Vid tolvslaget kan vi beskåda ett fantastiskt fyrverkeri över hela staden. Vid Brandenburger Tor samlas ca 2 miljoner människor för att skjuta in det nya året!

Program
Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe (kaffe och ost- och skinksnitt finns att köpa ombord), innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunchbuffé (pris 250 kr inkl öl, vin, kaffe. Beställes vid bokning av resa). Efter ankomst åker vi direkt till Bordershop i Rostock för en timmes shopping. Framme i Berlin checkar vi in på centrala och utmärkta Motel One Berlin - Hackescher Markt. Kvällen är fri för egna aktiviteter. Middag arrangeras och förbeställes vid bokning av resa, pris ca 25 €. 

Dag 2
Hela dagen är fri för egna upptäcktsfärder i den intressanta staden. Något museumbesök eller kanske lite shopping? Vi rekommenderar ett besök vid Brandenburger Tor. Här är det stor fest med ölstånd och uppträden med världsartister! På kvällen finns det möjlighet att boka en härlig nyårsbuffé (exkl dryck) med underhållning på Hofbräuhaus Berlin. Pris ca 650 kr, beställes vid bokning av resa). När klockan slår tolv hälsar vi 2020 välkommet och festen fortsätter. Hur länge firandet ska pågå bestämmer man själv! I Berlin finns möjligheterna! Happy New Year!

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar hotellet kl 12.00 och tar oss åter mot färjeläget i Rostock. Färjan tillbaka till Gedser avgår kl 15.00 (även här finns möjlighet att förboka den goda buffén, pris 250 kr inkl drycker). Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en oförglömlig nyårsafton i världsmetropolen Berlin!

Pris 3695:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärdinna.
Tillkommer: Nyårsbuffé med dans och underhållning, ca 650 kr

Enkelrumstillägg: 1500:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411- 52 41 75 eller boka här!Bra att veta
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt: 40 kg/person
Middag dag 1 betalas på plats i Euro
  

 

Fler resor