Florida & Karibienkryssning

Miami, Little Havanna, Key West, Costa Maya, Cozumel, Grand Cayman

12-dagarsresa
Avresa 9/1 - 2019

Vi fortsätter med våra succéresor till Florida och Karibien! Fly kylan, mörkret och vintern tillsammans med oss! Vi inleder resan med 3 nätter i Miami och gör bland annat utflykt till Coconut Grove och Everglades.

Därefter väntar en fantastisk 8-dagarskryssning på lyxiga 5-stjärniga fartyget Celebrity Equinox. Under dessa dagar kopplar vi av och njuter av god mat, shower och underhållning i världsklass samt sol och bad. Självklart ingår utsides balkonghytter och dryckespaket Classic! Vi gör olika strandhugg på Key West i Florida, Costa Maya och Cozumel i Mexico samt Georgetown på Grand Cayman.

Program

Dag 1, 9 jan
Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup. Efter en mellanlandning i Europa blir det vidare färd över Atlanten. Vår egen reseledare är med under hela resan och i Miami väntar vår svensktalande guide på oss med en buss som tar oss till Marseilles Hotel för incheckning.

Dag 2, 10 jan
Vår lokalguide tar oss med på en stadsrundtur i Miami Beach och Coconut Grove, som är Miamis äldsta stadsdel. Här gör vi ett stopp på Cocowalk, ett exklusivt shoppingcenter med eleganta butiker, restauranger och kaféer. Vi får även se en av Floridas äldsta städer, Coral Gables som även kallas för "The City Beautiful", känt för sina trädkantade boulevarder, murgröna-täckta herrgårdar och historiska sevärdheter. På eftermiddagen återvänder vi till vårt hotell. Resten av dagen och kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 3, 11 jan
Efter frukosten väntar ännu en spännande och innehållsrik dag! Vi börjar med att åka till Everglades. I naturreservatet gör vi en tur med en så kallad "airboat", en båt som svävar fram. Här finns goda chanser att se alligatorer! Vi avslutar besöket med en god BBQ-lunch. Eftermiddagen är fri för sol och bad eller egna upptäcktsfärder.

Dag 4, 12 jan
Utcheckning. Bussen tar oss till Bayside Marketplace där vi går ombord på Island Queen för en båtrundtur i natursköna Biscayne Bay. Vi får se Miamis spektakulära kustnära platser inklusive den vackra Miami skyline, Port of Miami, Fischer Island, Miami Beach och "Millionaire Row". Därefter beger vi oss till världens största kryssningshamn i Miami. Här checkar vi in på 5-stjärniga fartyget Celebrity Equinox, www.celebritycruises.com. Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat i priset. Vi lämnar Miami kl 15.30. Varje kväll njuter vi av 3-rättersmiddagar tillsammans.

Dag 5 - 10, 13 - 18 jan
Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord kan man köpa utflykter till de olika öarna och på dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter, såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och för den som vill hålla sig i form finns ett finns gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i den fina spa-avdelningen (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot?

12/1   Miami, Florida                              avresa 15.30

13/1   Key West, Florida                        07.00 - 17.00

14/1   Till havs

15/1   Costa Maya,  Mexico                   08.00 - 17.00

16/1   Cozumel, Mexico                         07.00 - 16.00

17/1   Georgetown, Grand Cayman       10.00 - 18.00

18/1   Till havs   

19/1   Miami, Florida                               ankomst 07.00

Dag 11, 19 jan
På morgonen kommer vi åter till hamnen i Miami. Här väntar vår buss på oss och vi gör en stadsrundtur till Little Havanna och Wynwood Art District. Vi får också ett par timmar på egen hand för lite shopping och lunch, innan vi samlas igen för att åka till Miami flygplats. Mat och dryck ingår på flyget tillbaka till Europa.

Dag 12, 20 jan
Efter en mellanlandning är vi tillbaka i Köpenhamn. Här väntar vår buss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige, efter en fantastisk och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Pris 28 450:-

OBS! Inklusive balkonghytt och dryckespaket Classic på kryssningen!

I resans pris ingår: Bussresor, broavgifter, flygresa t/r Köpenhamn-Miami i ekonomiklass, 3 nätter i dubbelrum inkl frukost, transfer i Florida, besök i Everglades inkl båttur och lunch, båttur med Island Queen, rundturer enligt program, lokalguide i Miami, kryssning 7 nätter i utsides dubbelhytt med balkong inkl helpension, hamnskatter och dricks, flygskatter och lokala skatter samt reseledare från Hagestad Touring under hela resan.

Enkelrumstillägg: 12820:-

Obs! Anmälningsavgfiten är 2000:-/person (del av priset) och betalas 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 60 dagar före avresa.

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

OBS! Priset är preliminärt då flyget ej är bokningsbart än!


Fler resor