Prag - Dresden - Berlin

3 av Östeuropas mest intressanta städer!
5-dagarsresa
Avresa: 24/6

Här är den perfekta bussresan! Du får uppleva 3 av världens mest besökta städer på 5 dagar till ett fantastiskt pris! Vi bor tre nätter i Prag på centralt 4-stjärnigt hotell, besöker "Sachsens pärla" Dresden på hemresan och avslutar med 1 natt på 4-stjärnigt hotell i världsstaden Berlin! Kan det bli bättre? Knappast! Boka idag!

Program

Dag 1
Efter tidig uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron till Gedser där färjan till Rostock avgår kl 09.00. Ombord finns möjlighet att äta en god frukostbuffé (pris 200 kr, beställes vid bokning av resa) och handla till bra priser. Vi åker sedan vidare på snabba vägar förbi Berlin mot Dresden. Vi passerar gränsen till Tjeckien och på kvällen kommer vi fram till huvudstaden Prag. Under dagen gör vi naturligtvis lämpliga stopp utmed resvägen för lunch och kaffe. Incheckning på centrala, 4-stjärniga Hotel Ambience. Middag arrangeras (beställes vid bokning av resa).

Dag 2
Frukost. Vi börjar dagen med en mycket intressant stadsrundvandring med svensktalande lokalguide genom de pittoreska gränderna och över den berömda Karlsbron. Lunch på egen hand. Rundturen avslutas på Václavplatsen och eftermiddagen och kvällen är fria för egna äventyr i den livliga staden.

Dag 3
Hela dagen är fri för egna strövtåg i denna fantastiska stad! Varför inte prova någon av stadens alla genuina ölkrogar?Bra att veta: 
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK)
Bagagevikt: 40 kg/person
Middagar & luncher utöver priset betalas i Euro
Dag 4
Frukost och utcheckning. Vi tar oss norrut till Sachsens pärla, Dresden. Vi gör en stadsrundvandring då vi bl a får se Semperoperan, Zwingerpalatset, Frauenkirche och mycket mer. Lunch på egen hand. På eftermiddagen fortsätter vi till Berlin. Incheckning på fina, 4-stjärniga Hotel Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz. Möjlighet att boka en gemensam middag på en trevlig restaurang, pris ca 25 € (beställes vid bokning av resa).

Dag 5
Efter frukost gör vi en intressant stadsrundtur, innan vi lämnar staden och beger oss mot Rostock och färjeläget. På överfarten till danska Gedser finns det möjlighet att boka en god lunchbuffé (beställes vid bokning av resa). Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en intressant och innehållsrik resa!

Pris 5195:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 4 nätter i dubbelrum inkl frukost, lokalguide i Prag samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 2100:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor