Hemlig Resa Tyskland

med bl a Rhododendron, sparris, ölprovning & naturupplevelser!

En härlig vårresa till Tyskland.
4-dagarsresa
Avresa 13/5

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe (kaffe och ost- o skinksnittar finns att köpa ombord), innan vi tar färjan från Rödby till Puttgarden. Överfarten tar ca 45 min och ombord finns möjlighet att handla till bra priser. Vi fortsätter i Tyskland och stannar för lunch på en trevlig restaurang (pris inkl dryck 15 €). På kvällen ingår middag på vårt familjära hotell, som vi ska bo på i 3 nätter.

Dag 2
Frukost. Idag koncentrerar vi oss på att njuta av blommor o bin och sparris. Inträden och lunch inkl dryck ingår.
Middag på hotellet.

Dag 3
Frukost. Dagens första besök blir på ett bryggeri med rundvisning och avslutas med provsmakning av 2 sorters öl. Under dagen blir det fina naturupplevelser och även denna dagen ingår lunch inkl dryck. På eftermiddagen återvänder vi till vårt hotell. Middag.Bra att veta:
Giltigt pass måste medtas.
Kontant betalning för köp ombord på bussen (SEK).
Bagagevikt: 70 kg/person inkl medhavt bagage.
Dag 4
Frukost och utcheckning. Vi gör stopp för kaffe och lunch samt gränshandel, innan vi fortsätter till Puttgarden där färjan till Rödby väntar. På kvällen är vi åter i Sverige efter en härlig och spännande resa i hemliga spår!

Pris 4995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 3 nätter i dubbelrum inkl halvpension, utflykter, inträden och 2 luncher enligt program samt reseledare.

Enkelrumstillägg: 600:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor