"Var god dröj...." 

Eva Rydberg på Fredriksdalsteatern 2019
1-dagsresa
Avresa 14, 21 och 28/7 ( 1 plats) samt 4/8

Det är lördag på ett gammalt sjukhus i Helsingborgstrakten. Karin Bellman (Eva Rydberg) är lite vimsig och glömsk och har blivit inlagd. Efter en incident har hon skadat armen och nyss flyttats från avdelning Fröding till Ferlin. Karins undergivne make, Gerd Bellman (Allan Svensson), är som vanligt hennes trogne följeslagare. Stavningen av hans förnamn är tysk och han presenterar sig som teologie doktor. I hastigheten och helgstressen på sjukhuset tros han vara läkare. Doktor som doktor. Hans profession är dock präst.

Karin blir lite lätt vilsen när allt inte är som vanligt. Som nu. Då ingenting är som vanligt. Närminnet sviker henne, men hon kan sin litteraturhistoria och uppskattar sjukhusets goda smak att låta svenska författare ge namn åt avdelningarna.
Som om inte den knappa helgbemanningen och bristen på sängplatser skulle skapa tillräcklig förvirring, uppenbarar sig också en inspektör från Landstinget med uppgift att notera och rapportera allt om sjukhusets vårdkvalitet och patientsäkerhet. Det är ytterst tveksamt om han valt rätt dag för sin inspektion....
Häng med när vårdkarusellen snurrar på högvarv. Ska datorerna med alla journaler äntligen börja fungera? Kommer Karin Bellmans röntgenbilder sent omsider till rätta? Har identiteterna och diagnoserna förväxlats? Klarar inspektörens nerver upplevelsen?
Bästa publik, var god dröj.....

Ett nytt komikerteam i mästarklass gör entré i komikens högborg. På menyn står en helkväll med Eva Rydberg i huvudrollen som pensionerad och lätt förvirrad svensklärare. Hon lämnar inte scenen för en sekund på hela kvällen! Vid sin sida har hon för första gången välbekante Allan Svensson som triumferar i sin huvudroll som hennes kuvade make.

Program

Vi kör från Hagestad kl 13.40 - Borrby kiosken kl 13.45 - Skillinge torget kl 13.55 - Simrishamn godsmagasinet kl 14.10 - Gärsnäs järnvägsstation kl 14.25 - Tomelilla järnvägsstation kl 14.50 - Ystad Hälsobacken kl 15.10 - Skurup E65-rasten kl 15.30 - Svedala Circle K kl 15.45 - Malmö Jägersro travbana kl 16.10 vidare till Helsingborg. Innan föreställningen äter vi en god middag och själva lustspelet börjar kl 19.00 på Fredriksdalsteatern.

Pris 995:-

I resans pris ingår: Bussresa och biljett till Fredriksdalsteatern samt middag.

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor