David Batra
Elefanten i rummet - han som
är gift med hennePå Lund Stadsteater
1-dagsresa
Avresa 10/5


Sex år efter succéshowen ”Det här var ju tråkigt” är det äntligen dags för David att åka på turné igen. Den nya föreställningen är en renodlad stand-up show som lyfter fram det absurda i ett för David Batra nytt och udda vardagsliv. För hur pusslar man egentligen med dagishämtningen samtidigt som det är regeringskris? Hur går sommarsemestern till när SÄPO är med?
David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker. Han har gjort 1000-tals föreställningar och vunnit utmärkelsen ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan. Nu är han tillbaka med en ny soloshow för första gången på sex år - ”Elefanten i rummet - han som är gift med henne”. Idén föddes i den politiska turbulensen hösten 2014.

Fröet till den här föreställningen såddes några veckor efter förra riksdagsvalet. Jag skulle precis kliva upp på Lunds stadsteater och uppträda med Robin Paulsson. Regeringskrisen var ämnet för dagen och min fru syntes på TV varje kväll. Jag hade alltid undvikit att skämta om familjen men Robin sa åt mig att nu var jag faktiskt tvungen att nämna elefanten i rummet. Jag tog mod till mig och pratade om hur praktiskt det är att komma hem och hämta dottern hos barnvakten och frun hos livvakten. Berättelsen funkade och embryot till en ny föreställning var fött”, berättar David.


Program

Vi kör från Hagestad kl 16.10 - Borrby, kiosken kl 16.20 - Skillinge, torget kl 16.30 - Simrishamn, godsmagasinet kl 16.45 - Gärsnäs, järnvägsstationen kl 17.00 - Tomelilla, järnvägsstationen kl 17.20 - Ystad, Hälsobacken kl 17.40 - Skurup, E65-rasten kl 18.00 - Svedala, Circle K kl 18.15 och vidare till Lund Stadsteater där föreställningen börjar kl 19.30. 

Pris 795:-

I resans pris ingår: Bussresa samt biljett på parkett till ”Elefanten i Rummet - han som är gift med henne”.

Med reservation för prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning
Tel 0411 - 52 41 75 eller boka här!
                                                                                                                               

Fler resor