Berlin i Vinterskrud
med Grüne Woche


Världsmetropolen Berlin med möjlighet att besöka "Gröna Veckan"
3-dagarsresa
Avresa 25/1

För er som vill se och uppleva atmosfären i världsstaden Berlin, är detta den perfekta resan! Ta chansen att shoppa lite och koppla av efter alla storhelgerna! Dessutom finns möjlighet att besöka en av Europas största och mest besökta mässutställningar - Grüne Woche. Här finns 26 stora hallar med allt som hör till trädgård, mat, hus, hem, fritid och lantbruk!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe, innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunch (beställes vid bokning av resa, 200 kr). Vi åker sedan på autobahn och stannar utmed resvägen för eftermiddagskaffe, innan vi kommer fram till Berlin. Vi börjar med en stadsrundtur för de som önskar och får bland annat se det pampiga Brandenburger Tor, det moderna Potzdamer Platz samt paradgatorna Kurfürstendam och Unter den Linden. Mot kvällen checkar vi in på centrala ABBA Hotel. Middag på hotellet. 

Dag 2
Frukostbuffé. Hela dagen är fri för shopping och sightseeing i denna fantastiska stad! Hotellet ligger 5 min gångväg från Kurfürstendam. För de som önskar besöka "Grüne Woche" går vår buss till det stora mässområdet. Man kan tillbringa hela dagen på mässan om man önskar (pris ca 15 Euro, beställes vid bokning av resa). På kvällen arrangeras middag på en trevlig restaurang (pris ca 25 Euro, beställes vid bokning).
Dag 3
Efter frukost och utcheckning, beger vi oss tillbaka norrut igen. Vi stannar för rast utmed motorvägen och hinner även med lite gränshandel i Rostock, innan vi tar färjan tillbaka till Gedser. Milen genom Danmark går snabbt och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en intressant och givande resa till Tysklands huvudstad!

Pris 2995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgifter, vägskatt, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, middag dag 1 på hotellet samt bussvärd/värdinna.

Enkelrumstillägg: 900:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!
 

Fler resor