2-dagarsresa till RostockMycket prisvärd resa till Rostock
2-dagarsresa
Avresa  19/5
 
Det är nu 25 år sedan Hagestad Touring började arrangera resor. Det vill vi givetvis fira med att erbjuda denna nostalgiresa. De första åren gjordes det många turer till Hansastaden och nu är det åter dax! Vi har under de här åren haft 11 tjusiga turistbussar och nu ska vår nya superfräscha och lyxiga buss börja rulla! Häng med och fira!

Program

Dag 1
Vi kör från Hagestad kl05.20-Borrby kl 05.30-Skillinge kl 05.40-Simrishamn kl 05.55-Gärsnäs kl 06.10-Tomelilla kl 06.30-Ystad kl 07.00-Skurup kl 07.25-Svedala kl 07.40-Malmö bussparkering, Malmö Arena kl 08.00 och vidare över Öresundsbron. Vi stannar i Danmark för toalett och kaffepaus. Gott Hagestadkaffe samt ost och skinksnittar finns att köpa ombord på bussen. Därefter fortsätter vi till färjeläget i Gedser. Här väntar färjan som på ca 1 tim och 45 min tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunchbuffé (OBS. beställes vid bokning av resa, pris ca 250 kr inkl öl, vin, vatten och kaffe).
Efter ankomst åker vi direkt till centrum för att spendera eftermiddagen i de eleganta butikerna på gågatan Kröpliner Strasse.
Middag på en trevlig restaurang arrangeras. (OBS. beställes vid bokning av resa pris ca 30 euro)

Dag 2
Frukostbuffé och utcheckning. Vi lämnar Rostock och hinner med lite gränshandel på såväl Hansacenter med ALDI, Kaufland m fl butiker som Scandlines Bordershop i hamnområdet, innan färjan avgår tillbaka till Gedser. Ombord finns möjlighet att njuta av ännu en god lunchbuffé. (OBS beställes vid bokning av resa, pris 250 kr inkl öl, vin, vatten och kaffe) Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige efter en härlig 2-dagarsresa till Rostock!

Pris och avgång

23/3 och 6/4                                                                        1995:-
I resans pris ingår: Buss och båtresor, broavgift, vägskatt, 1 natt i dubbelrum inkl frukost samt bussvärd/värdinna.
Enkelrumstillägg:                                                                  275:-


Med reservation för kurs och prisändringar samt omkastning i programmet.
Bokning   Boka Här
Tel 0411-524175   eller på www.hagestadtouring.se