Skip to main content

Florida & Karibien-kryssning

Fly kylan, vintern och mörkret tillsammans med oss till underbara Florida och Karibien! Vi inleder resan med 2 nätter i Fort Lauderdale på hotel Oceanside Inn, några kvarter från den inbjudande strandpromenaden som följer Atlantens finaste sandstrand i flera kilometer. Därefter väntar en fantastisk 11-dagarskryssning på lyxiga 5-stjärniga fartyget Celebrity The Silhouette. Under dessa dagar kopplar vi av och njuter av god mat, shower och underhållning i världsklass samt sol o bad. Självklart ingår utsides balkonghytter och dryckespaket Classic! Vi gör olika strandhugg på St. Maarten, Dominica, Tobago, Barbados och Antigua.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Bussen hämtar upp på respektive påstigningsplatser och kör oss via Öresundsbron till Kastrup. Vårt SAS plan lyfter kl. 13.05. Mat ingår på flyget, dryck tillkommer. Vi beräknas landa i Miami kl. 17.50, lokal tid. Vår egen reseledare är med under hela resan och i Miami väntar vår svensktalande guide på oss med en buss som tar oss till Best Western Hotel Oceanside Inn i Fort Lauderdale. Efter incheckning serveras kvällsmat ”the american way”.

 • Dag 2

  Dagen är fri för egna upplevelser. Hotellets pool o solstolar kanske lockar eller varför inte en härlig långpromenad längs den fina strandpromenaden bort till Bubba Gumps räkrestaurang? En tur med hjulångare på Fort Lauderdales kanaler är också en trevlig upplevelse. För den som vill åka till Everglades arrangeras utflykt inkl BBQ-lunch. Pris 1350:-. Detta beställes vid bokning av resa.

 • Dag 3

  Sovmorgon, frukost och utcheckning. Därefter beger vi oss till världens största kryssningshamn ”Port Everglades” i Fort Lauderdale. Här checkar vi in på ett av Celebrity Cruises
  lyxiga fartyg The Silhoutte (www.celebritycruises.com).Ombord spelas härlig musik och champagneglasen klirrar muntert när vi skålar! Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, d v s STOR frukostbuffé, lunchbuffé och middag, Classic dryckespaket, samt wifi. Vi kastar loss kl 16.00 till tonerna av Live-musik.

 • Dag 4 - 12

  Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord kan man köpa utflykter till de olika öarna och på dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter, såsom tävlingar och underhållning i salongerna och på soldäck. Kring poolområdet finns gott om
  solstolar och för den som vill hålla sig i form finns ett gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i spa-avdelningen (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas varierande och imponerande shower med professionella artister i fartygets teater. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i det stora kasinot?

 • Dag 13

  På morgonen lägger vi till i Fort Lauderdale. Här väntar vår buss och vi gör en intressant stadsrundtur i Miami tillsammans med vår svensktalande lokalguide. I Miami Beach gör vi ett stopp på berömda Oceandrive för shopping och lunch på egen hand innan vi samlas igen för att åka till Miami flygplats. Mat ingår på flyget tillbaka till Europa, dryck tillkommer. Vi flyger med SAS direkt till Köpenhamn.

 • Dag 14

  Tillbaka i Köpenhamn väntar vår buss och via Öresundsbron är vi åter i Sverige, efter en fantastisk och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Hagestad Gamla Mälarhusv.164 07:10
Borrby Kiosken 07:15
Skillinge Torget 07:25
Simrishamn Godsmagasinet 07:40
Gärsnäs Järnvägsstationen 07:55
Tomelilla Järnvägsstationen 08:15
Ystad Industrigatan, vid f.d. militärparkeringen 08:35
Skurup E65-rasten 08:55
Svedala Svedala, Circle K 09:10
Malmö Malmö Arena, Arenagatan 09:30

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Utflykt till Everglades
  Utflykt till Everglades För den som vill åka till Everglades arrangeras utflykt inkl BBQ-lunch. Detta beställes vid bokning av resa.
  Pris: 1 350:-

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum 31 300:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
13/1KöpenhamnFlorida & Karibien-kryssningMer än 846 150:-Boka
Resekalender
12/6Dejlige Danmarkfrån 1 395:-
Kontakta oss
Adress:
Hagestad Touring AB
Gamla Mälarhusvägen 164
271 77 Löderup