Skip to main content

Bremer Freimarkt

Åk med Sveriges största arrangör av Bremer Freimarktresor, den stora ölfesten i Bremen! Detta är resan för er som vill uppleva en riktig tysk ölfest på bästa möjliga sätt! Garanterat tryck från du stiger ombord till du går av bussen! Vi bor på 4-stjärniga centrala hotell. Succé varje år! Tveka inte! Ring idag och boka in gänget!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Härlig stämning på väg till Bremen

    Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe, innan vi fortsätter över de danska öarna till Rödby. Här tar vi färjan till Puttgarden. Lunchuppehåll utanför Hamburg. Vi anländer till Hansastaden Bremen på sena eftermiddagen och checkar in på våra centrala och fina hotell. På kvällen kan man besöka det stora nöjesområdet Bremer Freimarkt.

  • Dag 2: Bremen

    Frukostbuffé. På förmiddagen ges det möjlighet att följa med på en stadsrundvandring. Vi får bland annat se Rådhuset, Stadsmusikanterna, den Helige Roland, Böttcherstrasse och de mysiga Schnorrkvarteren. Resten av dagen är fri för shopping i den livliga staden. På kvällen är det fest och hög stämning på festivalområdet och det finns många öltält och karuseller att välja mellan! Vi har alltid platser i öltältet, Bayern Festhalle! Tillägg: 600 kr för reserverad plats inkl mat och 1 liter öl. OBS! maträtt beställes vid bokning av resa.

  • Dag 3: Hemresa och shopping

    Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar Bremen kl 10.00 och stannar för lunch och shopping på vägen till Puttgarden. Färjan till Rödby tar ca 45 min och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen, efter en resa utöver det vanliga!

Karta

Hotell

Maritim
https://www.maritim.de/de/hotels/deutschland/hotel-bremen/unser-hotel
Marriott
https://www.marriott.com/en-us/hotels/brecy-courtyard-bremen/overview/
Zur Post
https://www.bestwestern.se/booking-path/hotel-details/best-western-hotel-zur-post-bremen-95025...
Resekalender
2/11Julmässa på Wrams Gunnarstorp med Gåsamiddagfrån 1 295:-
7/11Bordershop plusfrån 750:-
12/11Jul på Gavnö Slottfrån 1 395:-
13/11Julmässa på Huseby Brukfrån 1 195:-
14/11Burg/Bordershop-Plusfrån 800:-
Kontakta oss