Skip to main content

Bremer Freimarkt 4 dagar

Åk med Sveriges största arrangör av Bremer Freimarktresor, den stora ölfesten i Bremen! Detta är resan för er som vill uppleva en riktig tysk ölfest på bästa möjliga sätt! Garanterat tryck från du stiger ombord till du går av bussen! Vi bor på ett av Bremens bästa hotell - Zur Post med gångsavstånd till både centrum och festivalområdet! Kan det bli bättre?

Boka in din plats idag!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Resa till Bremen med härlig stämning i bussen

  Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe i Danmark, innan vi fortsätter över de danska öarna till färjeläget i Rödby. Här tar vi färjan till Puttgarden. Lunchuppehåll utanför Hamburg (pris ca 18 €). Vi anländer till Hansastaden Bremen på eftermiddagen och checkar in på vårt 4-stjärniga Hotel Zur Post. Redan första kvällen kan man besöka det stora nöjesfältet Bremer Freimarkt.

 • Dag 2: Fri tid i Bremen

  Frukostbuffé. Hela dagen är fri för egna strövtåg i Bremen! Festivalområdet öppnar vid lunchtid för de som vill roa sig här. Kanske lite shopping i de exklusiva butikerna i centrum lockar?

 • Dag 3: Stadsrundvandring och Bayern Festhalle

  Frukostbuffé. På förmiddagen ges det möjlighet att följa med på en stadsrundvandring i Hansastaden. Vi får bland annat se Rådhuset, Stadsmusikanterna, den helige Roland, Böttcherstrasse och de mysiga Schnorrkvarteren. Resten av dagen är fri för shopping i den trevliga staden. På kvällen är det fest och hög stämning på festivalområdet. Vi har alltid platser reserverade platser i öltältet, Bayern Festhalle! Tillägg: 600 kr för en reserverad plats inkl mat och 1 liter öl (obs! beställes vid bokning).

 • Dag 4: Hemresa och shopping

  Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar Bremen kl 10.00 och stannar för lunch (pris ca 15€) samt shopping på vägen till Puttgarden. Färjan till Rödby tar ca 45 min och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en resa utöver det vanliga!

Karta

Hotell

Zur Post
https://www.bestwestern.se/booking-path/hotel-details/best-western-hotel-zur-post-bremen-95025...
Resekalender
2/11Julmässa på Wrams Gunnarstorp med Gåsamiddagfrån 1 295:-
7/11Bordershop plusfrån 750:-
12/11Jul på Gavnö Slottfrån 1 395:-
13/11Julmässa på Huseby Brukfrån 1 195:-
14/11Burg/Bordershop-Plusfrån 800:-
Kontakta oss