Julshoppingresa till Berlin

Julstämning på högsta nivå!

4-dagarsresa
Avresa 7/12

Vi kör från Hagestad kl 04.55 - Borrby, kiosken kl 05.00 - Skillinge, torget kl 05.10 - Simrishamn, godsmagasinet kl 05.25 - Gärsnäs, jvgstn kl 05.45 - Tomelilla, jvgstn kl 06.05 - Ystad, Hälsobacken kl 06.30 - Skurup, E65-rasten kl 06.55 - Svedala, Circle K kl 07.10 - Malmö, bussparkering Malmö Arena kl 07.25.

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och fortsätter till färjeläget i Gedser. På färjan till Rostock finns möjlighet att äta gott och shoppa till bra priser. Vi åker sedan på autobahn och stannar utmed resvägen för eftermiddagskaffe. Framme i Berlin börjar vi med att checka in på vårt mycket centralt belägna Abba Hotel. Hotellet ligger mitt i centrala Västberlin, i närheten av paradgatan Kurfürstendamm med bland annat varuhuset KaDeWe. Därefter arrangeras en stadsrundtur för de som önskar, med lokalguide då vi får se de fantastiskt upplysta paradgatorna Unter den Linden och Kurfüstendamm, det storslagna Brandenburger Tor och det moderna Potzdamer Platz. Pris ca 10 Euro. På kvällen arrangeras en 3-rättersmiddag för de som önskar (beställes vid bokning av resa)

Vi har även fått tag i biljetter till returmatchen mellan Hertha Berlin - Östersund på Olympiastadion! Beställes vid bokning av resa, 450 kr.

Dag 2-3
Frukostbuffé. Hela dagen är fri för shopping i den julpyntade staden. På fredagskvällen bokar vi biljetter till den fantastiska julshowen på Friedrichstadtpalast. Pris ca 850 kr inkl middag innan showen på trevlig restaurang (beställes vid bokning av resa). 

 

Dag 4
Efter frukost lämnar vi Berlin och beger oss norrut. Framme i Rostock hinner vi med lite shopping, innan färjan går tillbaka till Gedser. Ombord finns möjlighet att äta en god middag. Milen genom Danmark går snabbt och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en oförglömlig julresa till Berlin!

Pris 3495:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatter, EU-moms, 3 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärd/värdinna.

Enkelrumstillägg: 1100:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här! 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd