IGA Berlin

En av världens största trädgårdsutställningar!

3-dagarsresa

Avresa 29/9

För alla som älskar trädgårdar är detta ett måste! Vart 10:de år är den internationella trädgårdsutställningen IGA. Och i år är den i Berlin. Ett 169 hektar stort område med blommor och växter från världens alla hörn!

Den huvudsakliga utställningen finns i området Marzahn-Hellersdorf i utkanten av Berlin men även inne i centrum kommer det finnas utställningar.

Följ med oss på en fantastisk upptäcktsresa med Berlinexperten Georg som chaufför och Karl-Fredrik Gustafsson som reseledare och trädgårdsexpert - känd som Karl-Fredrik på Eklaholm i Hagestad. www.karlfredrik.se

Tveka inte! Boka dig idag!

 

Program

Dag 1

Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe, kaffe + ost o skinksnittar finns att köpa ombord på bussen, innan vi fortsätter till Gedser. Färjan till Rostock tar ca 2 tim och ombord finns möjlighet att handla till bra priser och äta en god dansk lunchbuffé (pris 200 sv.kr/person inkl. dryck) OBS. beställes vid bokning av resan. Vi åker vidare mot Berlin och efter en orienterande stadsrundtur checkar vi in på vårt mycket centrala hotell Berlin Mark Hotel. Endast 5 min. från den eleganta shoppinggatan, Kurfürstendam.

Middag arrangeras för de som önskar pris ca 20-25 Euro

(beställes vid bokning av resa).

 

Dag 2

Frukostbuffé. Vi börjar med ännu en stadsrundtur, innan vi tar oss ut till den fantastiska trädgårdsutställningen IGA!

För mer information www.iga-berlin-201.de

På eftermiddagen återvänder vi till vårt hotell och även denna kvällen arrangeras middag för de som önskar.

Pris ca 20-25 Euro (beställes vid bokning av resan)

 

 

Dag 3

Efter frukost och utcheckning, beger vi oss tillbaka norrut igen och hinner med lite gränshandel, innan vi tar färjan tillbaka till Gedser. (ombord finns möjlighet att äta en god dansk buffet pris: 200 sv.kr. inkl. dryck - beställes vid bokning av resan) Milen genom Danmark går snabbt och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen fulla med inspiration till våra egna trädgårdar!

 

Pris: 2995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgifter, vägskatter, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, inträde IGA samt reseledare/trädgårdexpert.

 

Enkelrumstillägg: 700:-

Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

 

Bokning

Tel 0411 - 52 41 75 eller boka här! 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd