Hagestad Special - Dansweekend

Nostalgiweekend i Tyskland!

3-dagarsresa
Avresa 10/11

Vårens dansweekend till Binz blev en stor succé! 4 fullastade bussar med danssugna gäster! Nu satsar vi på en 3-dagarsresa med nostalgidans till 50- och 60-talsmusik första kvällen och till svensk dansbandsmusik andra kvällen. OBS! Vi har endast plats för 2 bussar - max 100 personer. Tveka inte! Boka er plats redan idag!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe (kaffe samt ost- och skinsnittar finns att köpa ombord), innan vi fortsätter vår färd över de danska öarna till Rödby. Här rullar vi ombord på färjan till Puttgarden. Endast 45 min överfart sedan åker vi direkt till Priss i Burg för vinprovning med svensktalande personal (ingår i resans pris). Givetvis blir det shopping i den välsorterade och prisvärda butiken innan vi fortsätter vår resa via Kiel till Hotel Wikinger Hof i Kropp. Incheckning, välkomstdrink, middag och dans till 50- och 60-talsmusik.

Dag 2
Sovmorgon och frukostbuffé. Kl 10.00 avresa med bussarna till ett shoppingcenter utanför Flensburg. Därefter till centrum för fortsatt shopping på gågatan. Lunch och ölprovning (2 sorter) på Hansens Bryggeri ingår i resans pris. Efter lunchen gör vi ett stopp i Schleswig för att bl a besöka den fina kyrkan. Åter på vårt fina hotell blir det lite siesta innan vi på nytt tar plats i den stora salen för middag och dans till de bästa svenska dansbanden. Vikingarna, Lasse Stefanz, Wizex, Perikles, Sten & Stanley, Thorleifs m fl. Garanterat fullt på dansgolvet!

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar hotellet kl 10.00 och åker via Jylland, Lilla och Stora Bältsbroarna till Fyn och stannar för lunch på egen hand utanför Odense. Via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en härlig dansweekend i Tyskland!

Lustkortspris via YA 2895:-

Ordinarie pris 3395:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgifter, vägskatter, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl halvpension, vinprovning dag 1, välkomstdrink dag 1, lunch och ölprovning dag 2, dans 2 kvällar samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 400:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

Vid bokning uppge lustkortsnummer.

 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd