Bremer Freimarkt

Den stora ölfesten i Bremen!

3-dagarsresa
Avresa 13, 20 och 27/10

Åk med Sveriges största arrangör av Bremer Freimarktresor, den stora ölfesten i Bremen! För artonde året i rad kör vi denna resan för er som vill uppleva en riktig tysk ölfest. Garanterat ett minne för livet! Vi bor på 4-stjärniga centrala hotell. Succé varje år! Skynda att boka plats!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi över Öresundsbron och stannar för förmiddagskaffe innan vi fortsätter vår färd över de danska öarna till Rödby. Här rullar vi ombord på färjan till Puttgarden. Lunchuppehåll utanför Hamburg. Vi anländer till Hansastaden Bremen på sena eftermiddagen och checkar in på våra 4-stjärniga, centrala hotell. På kvällen kan man besöka det stora nöjesområdet Bremer Freimarkt. Middag arrangeras, beställes vid bokning av resa.

Dag 2
Frukostbuffé. På förmiddagen finns det möjlighet att följa med på en stadsrundvandring. Vi får bland annat se Rådhuset, Stadsmusikanterna, den Helige Roland, Böttcherstrasse och de mysiga Schnorrkvarteren. Resten av dagen är fri för shopping i den livliga staden. På kvällen är det fest och hög stämning på festivalområdet och det finns många öltält och karuseller att välja mellan! Tillägg: 300 kr för en reserverad plats i det stora öltältet, Bayern Festhalle inkl mat och 1 l öl. (Obs. beställes vid bokning av resa)

Dag 3
Sovmorgon och frukostbuffé. Vi lämnar Bremen kl 11.00 och stannar för lunch i Burg och shopping på Bordershop i Puttgarden. Färjan till Rödby tar ca 45 min och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen, efter en trevlig och gemytlig ölresa!

 

Priser

13/10

Maritim Hotel 4*       2695:- Fåtal platser kvar!

20/10 (karnevalshelg)

Zur Post Hotel 4*      2695:- Fåtal platser kvar!

Maritim Hotel 4*        2695:- Slutsåld!

27/10

Zur Post Hotel 4*      2695:- Fåtal platser kvar!

Maritim Hotel 4*        2695:- Fåtal platser kvar!

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé samt bussvärd/värdinna.

Tillkommer: reserverad plats i Bayern Festhalle inkl mat och 1 liter öl: 300:-

Enkelrumstillägg: 1000:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd