Berlin med Grüne Woche

En av Europas största mässor!

3-dagarsresa
Avresa 26/1

För er som vill se och uppleva atmosfären i världsstaden Berlin, är detta den perfekta resan! Ni får dessutom möjlighet att besöka en av Europas största och mest besökta mässutställningar -  Grüne Woche! Här finns 26 stora hallar med allt som hör till trädgård, lantbruk, mat, hus, hem och fritid!

Program

Dag 1
Efter uppsamling åker vi vidare över Öresundsbron och stannar i Danmark för förmiddagskaffe, innan vi fortsätter till Gedser. Här väntar färjan som på ca 2 timmar tar oss till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god lunch. Vi åker sedan på autobahn och stannar utmed resvägen för eftermiddagskaffe, innan vi kommer fram till Berlin. Vi börjar med en stadsrundtur för de som önskar och får bland annat se det pampiga Brandenburger Tor, det moderna Potzdamer Platz samt paradgatorna Unter den Linden och Kurfürstendam. Mot kvällen checkar vi in på centrala ABBA Hotel. Middag på hotellet.

Dag 2
Frukostbuffé. Bussen avgår till det stora mässområdet för att besöka den fantastiska Grüne Woche - utställningen och dom som önskar kan tillbringa hela dagen här (pris ca 15 €, beställes vid bokning av resa). För övriga är dagen fri för egna strövtåg i den pulserande staden. På kvällen arrangeras middag på en trevlig restaurang (pris ca 25€).

Dag 3
Efter frukost och utcheckning beger vi oss tillbaka norrut igen. Vi stannar för rast utmed resvägen och hinner även med lite gränshandel i Rostock, innan vi tar färjan tillbaka till Gedser. Milen genom Danmark går snabbt och via Öresundsbron är vi åter i Sverige på kvällen efter en intressant och givande resa till Tysklands huvudstad!

Pris 2995:-

I resans pris ingår: Buss- och båtresa, broavgift, vägskatt, EU-moms, 2 nätter i dubbelrum inkl frukostbuffé, middag dag 1 på hotellet samt bussvärdinna.

Enkelrumstillägg: 700:-
Frivilligt avbeställningsskydd: 200:-

Med reservation för kurs- och prisändringar samt omkastning i programmet.

Bokning

Ring 0411 - 52 41 75 eller boka här!

 

 

 

 

 

 

Webproduction 2009 Jonas Lindqvist, IT-Syd